İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 03.11.2022

EFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi sahnesinde 3 Kasım Perşembe günü oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Qarabağ – Freiburg: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.70 (intobet) ; UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun namağlup lideri Freiburg, 3 Kasım Perşembe akşamı Qarabağ deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun 5. haftasında Nantes deplasmanına konuk olan Qarabağ, 3 maç sonra mağlup oldu ve 2.’liğ garantileme fırsatını kaçırdı. Son haftaya girilirken liderlik şansı kalmayan ev sahibi, en yakın rakibinin 1 puan üzerinde, 2. sırada yer alıyor. Qarabağ bu hafta lider Freiburg karşısında kazanması halinde, diğer maçın sonucuna bakmadan adını Son 16 Turu Play Off maçlarına yazdıracak. Kaybetmeleri halinde ise diğer maçın sonucunu bekleyecekler. Azerbaycan Premier Ligi’nde 11 maça çıkan ve 11 galibiyet alan Gurban Gurbanov’un öğrencileri, ligi domine etmeyi başarırken, aynı zamanda Avrupa macerasına devam etmek istiyor. Freiburg iki kulvarda birden etkisini sürdürüyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda haftayı 1-1’lik Olympiakos beraberliğiyle noktalayan Christian Streich’in öğrencileri, namağlup liderliğini sürdürdü. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 1 puan toplamayı başaran Freiburg, son haftaya girilirken gruptan lider çıkmayı başardı. Almanya Bundesliga sahnesinde ise 12 maçtan 24 puan toplamayı başaran Freiburg, zirve takibini 2 puan geride sürdürüyor. Başarısının tesadüf olmadığını iki kulvardaki etkisiyle bizlere gösteren konuk ekip, bu hafta Qarabağ karşısında namağlup performansını sürdürmek istiyor. Freiburg mücadeleye hedeflerine ulaşmış olarak çıksa da, bu sezon sergilediği harika performansla güven vermeye devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmak için son şansı olan Qarabağ ile lider çıkmasına rağmen namağlup performansını korumak isteyen Freiburg karşı karşıya geliyor. İki takımında ilk maçtaki gibi karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Köln – Nice: MS 2, 3.11 (iddaa) – 3.50 (intobet) ; UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda Son 32 umutlarını koruyan Köln ile Nice, son haftada kozlarını paylaşacak. 3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Konferans Ligi’nde Köln son hafta galibiyetiyle gruptan çıkma umutlarını korudu. Slovacko deplasmanında Ondrej Duda’nın penaltı golüyle 3 puana uzanan ev sahibi, lider ve 2. sıra ile puan farkını 1’e indirdi. FK Partizan karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından toparlanmayı başaran Steffen Baumgart’ın öğrencileri, bu hafta lider Nice’ı evinde konuk edecek. Köln kazanması halinde gruplardan lider çıkma şansına sahip. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Hoffenheim ile iç sahada 1-1 berabere kalan ev sahibi, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Konferans Ligi’ne odaklanan Köln,  deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibi karşısında 3 puan arayacak. Nice’a ise deplasmanda 1 puan gruptan çıkmak için yetiyor. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda 5 maçtan 8 puan toplamayı başaran Lucien Favre’nin öğrencileri, averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturmayı başardı. Grupta sadece 10 kişi kaldığı Slovacko karşısında mağlup olan konuk ekip, kolay kolay hataya yer vermedi. Fransa Ligue 1’de ise son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan Nice, Konferans Ligi dönüşü geçtiğimiz hafta zorlu Lorient deplasmanından 3 puan çıkarmayı başardı. Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Nice, Favre yönetiminde toparlanmaya başladı. Konuk ekip bu hafta Köln deplasmanında kazanarak, gruptan lider çıkmak istiyor. İki kulvarda birden vites yükseltmeyi başaran Nice, UEFA Konferans Ligi’ni lider bitirmek istiyor. Konuk ekibin son hafta Köln deplasmanında kazanarak, liderlik koltuğunu koruyacağını düşünüyorum.

FK Partizan – Slovacko: MS 1, 1.46 (iddaa) – 1.65 (intobet) ; FK Partizan sahasında Slovacko’yu konuk edecek. 3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Konferans Ligi D Grubu son hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ilk 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan FK Partizan, 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başarırken, geçtiğimiz haftaya kadar liderlik koltuğunda oturdu. Nice deplasmanında kritik bir hataya imza atan Gordan Petric’in öğrencileri, 2-1’lik mağlubiyetle liderlik koltuğunu rakibine teslim etti. Bu hafta grubun en alt sırasında yer alan Slovacko karşısına çıkacak olan FK Partizan, deplasmanda 3-3 berabere kaldığı rakibi karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi grupta umutları sona eren rakibi karşısında kazanması halinde, adını UEFA Konferans Ligi Son 32 Turu’na yazdırmayı başaracak. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda son haftaya girilirken, Slovacko’nun hiçbir umudu kalmadı. 5 maçtan sadece 4 puan toplamayı başarabilen Çekya temsilcisi, en alt sıraya demir attı. İlk 2 sıranın 4 puan gerisinde kalan Martin Svedik ve öğrencileri, bu hafta FK Partizan deplasmanına konuk olacak. Sadece FK Partizan’dan iç sahada 1 puan, Nice deplasmanından 3 puan çıkarabilen Slovacko, son maçını kazanarak gruba veda etmek istiyor. İlk maçta rakibini 22. dakikadan itibaren 10 kişi yakalayan konuk ekip, deplasmanda aynı şansı bulamayabilir. Hedeflerinin sona ermesiyle birlikte konsantre olmakta zorlanacak olan Slovacko’nun FK Partizan deplasmanında işi zor. UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam etmek isteyen FK Partizan, grupta hiçbir hedefi kalmayan Slovacko karşısında hata yapmayacak ve UEFA Konferans Ligi’nde Son 32 biletiyle sahadan ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.49

intobet Bahis Oranı: 9.81