TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Ankaragücü İddaa Tahmini 04.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralarda yer alan iki takım karşı karşıya gelecek. Kasımpaşa ile Ankaragücü arasındaki mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

KasımpaşaAnkaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Kasımpaşa kazanır 3.01, beraberlik 3.75, Ankaragücü kazanır ise 2.37 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’dan 1 Puan

Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’de konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Şenol Can’ın öğrencileri, Süper Lig’de 11. Sırada yer alıyor. Son haftalarda Süper Lig’de iç sahada oynadıkları maçlarda puan alamayan Kasımpaşa, evinde oynadığı son 2 maçta Adana Demirspor’a 4-1, Kayserispor’a ise 1-0 mağlup olmuştu. Bu hafta ise Ankaragücü karşısında moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Haris Hajradinovic ve Ben Ouanes kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Ankaragücü Sürpriz Peşinde

Ankaragücü, Süper Lig’de geçen hafta Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 4-1 mağlup etmeyi başaran Ankaragücü, bu sezon Süper Lig’de 3. Galibiyetini almış oldu. Bir önceki hafta ise Giresunspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüşlerdi. Geride kalan 11 haftada 11 puan toplayan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Bu hafta ise Kasımpaşa deplasmanında 3 puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Marlon’un sakatlığı devam ediyor.

Kasımpaşa – Ankaragücü Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Haris Hajradinovic ve Ben Ouanes kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler. Ankaragücü’nde Marlon’un sakatlığı devam ediyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Ahmet Engin, Stephane Bahoken, Bersant Celina

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Kasımpaşa, son haftalarda hiç güven vermiyor. Ankaragücü ise geçen hafta Hatayspor’u 4 golle geçti. Temposu yüksek ve gollü bir karşılaşma beklentim var. İki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa, Süper Lig’de puan kayıplarına devam ediyor. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldılar.