UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Nice İdda Tahmini 03.11.2022

UEFA Konferans Ligi D Grubu‘nda Son 32 umutlarını koruyan Köln ile Nice, son haftada kozlarını paylaşacak. 3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Best10, Köln galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.60, Nice galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.79, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 3.11 oran veriyor.

Köln Gözünü Zirveye Dikti

UEFA Konferans Ligi’nde Köln son hafta galibiyetiyle gruptan çıkma umutlarını korudu. Slovacko deplasmanında Ondrej Duda’nın penaltı golüyle 3 puana uzanan ev sahibi, lider ve 2. sıra ile puan farkını 1’e indirdi. FK Partizan karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından toparlanmayı başaran Steffen Baumgart’ın öğrencileri, bu hafta lider Nice’ı evinde konuk edecek. Köln kazanması halinde gruplardan lider çıkma şansına sahip. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Hoffenheim ile iç sahada 1-1 berabere kalan ev sahibi, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Konferans Ligi’ne odaklanan Köln,  deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibi karşısında 3 puan arayacak.

Nice Yükselişe Geçti

Nice’a ise deplasmanda 1 puan gruptan çıkmak için yetiyor. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda 5 maçtan 8 puan toplamayı başaran Lucien Favre’nin öğrencileri, averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturmayı başardı. Grupta sadece 10 kişi kaldığı Slovacko karşısında mağlup olan konuk ekip, kolay kolay hataya yer vermedi. Fransa Ligue 1’de ise son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan Nice, Konferans Ligi dönüşü geçtiğimiz hafta zorlu Lorient deplasmanından 3 puan çıkarmayı başardı. Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Nice, Favre yönetiminde toparlanmaya başladı. Konuk ekip bu hafta Köln deplasmanında kazanarak, gruptan lider çıkmak istiyor.

Köln – Nice Maç Bilgileri

Köln – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Andersson, Lemperle, Chabot, Hector, Pedersen, Dietz, Olesen ve Dejan Ljubicic’in sakatlıkları devam ediyor. Nice cephesinde ise Andy Delort, Bulka ve Sofiane Diop’un sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Mario Lemina, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden vites yükseltmeyi başaran Nice, UEFA Konferans Ligi’ni lider bitirmek istiyor. Konuk ekibin son hafta Köln deplasmanında kazanarak, liderlik koltuğunu koruyacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.11

Best10 Oranı: MS 2, Oran 3.50

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollük mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 2’şer golle galibiyet peşinde koşarken, gruptan lider çıkmayı başaran Nice oldu. Köln ise Avrupa defterini tamamen kapatmak zorunda kaldı..