UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Olympiakos Nantes Bahis Tahmini 03.11.2022

3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi G Grubu son hafta mücadelesinde, Olympiakos ile Nantes karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

Rexbet, Olympiakos galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.50, Nantes galibiyetine ise 2.28 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Olympiakos

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun en zayıf halkası Olympiakos, kapanışı Nantes karşısında yapacak. Son haftaya girilirken grupta hiçbir hedefi kalmayan ev sahibi, prestij maçına çıkıyor. 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Olympiakos, 3 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza attı. İlk maçlardan puan çıkarmayı başaramayan ekip, son 2 haftada ise Qarabağ ve Freiburg ile berabere kaldı. Michel önderliğinde kötü bir Avrupa performansı ortaya koyan Olympiakos, Nantes’e ilk maç deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Ev sahibi bir kez daha Fransız ekibi karşısında güven vermekten uzakta.

Nantes Vites Yükseltti

Nantes iç sahada konuk ettiği Qarabağ karşısında 2-1’lik galibiyetle birlikte, Son 16 Play Off umutlarını korudu. Kader maçlarından birinde hataya izin vermeyen konuk ekip, bu hafta ise son sıradaki Olympiakos’a deplasmanda konuk olacak. Antoine Kombouare’nin öğrencileri, ilk maçta iç saha avantajıyla rakibine 2-1’lik üstünlük kurmayı başarmıştı. Grupta hedefsiz kalan rakibi karşısında galibiyete ihtiyacı olan Nantes, Qarabağ’ın lider Freiburg karşısında puan kaybetmesi halinde, 2.’liğe yükselecek. Kazanmaktan başka şansı olmayan Nantes, Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başarırken, iki kulvarda birden yükselişe geçti.

Olympiakos – Nantes Maç Bilgileri

Olympiakos – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Olympiakos cephesinde Sime Vrsaljko ve Pape Abou Cisse’nin sakatlıkları devam ediyor. Ousseynou Ba ise kart cezalısı. Nantes takımında önemli bir eksik bulunmuyor.

Olympiakos’un 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Ousseynou Ba, In-Beom Hwang, Kostas Manolas, Oleg Reabcuik, Andreas Bouchalakis, Pep Biel, Pipa, Eui Jo Hwang, Georgios Masouras, Konrad de La Fuente.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Dennis Appiah Nicolas Pallois, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Samuel Moutoussamy, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son haftaya girilirken, gruptan çıkma umutlarını sürdüren Nantes, hedefsiz Olympiakos’u deplasmanda mağlup ederek, diğer maçın sonucunu bekleyecek ve Son 16 Play Off şansını son maçta değerlendirecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.00

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.28

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Nantes kazanmak zorunda çıktığı mücadelede Ludovic Blas ve Mostafa Mohamed’in golleriyle 3 puana uzandı ve grubu 2. sırada tamamladı. Fransa temsilcisi bizleri aldığı 3 puanla Avrupa sahnesinde yanıltmadı.