UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes AEK Larnaca Bahis Tahmini 03.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu heyecanı devam ediyor. AEK Larnaca deplasmanda, Rennes’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Rennes ve AEK Larnaca arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Rennes kazanır 1.23, beraberlik 7.10, AEK Larnaca kazanır ise 12.50 olarak açıklanmış.

Rennes’den Üst Üste Galibiyetler

Rennes, son haftalarda Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Roazhon Park’da Montpellier’i konuk eden Rennes, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Ligde üst üste 5 maçtır kazanan Rennes, 9 maçtır ise ligde kaybetmiyor. Avrupa Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye konuk olan Rennes, rakibi ile 3-3 berabere kalmıştı. Bu hafta grubun son maçında AEK Larnaca’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Rennes’de Baptiste Santamaria’nın sakatlığı devam ediyor.  

AEK Larnaca 3. Sırada 

AEK Larnaca, grupta 3. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Dynamo Kiev ile karşı karşıya gelecen Jose Luis Oltra’nın öğrencileri, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Bu beraberliğe rağmen grubu 3. sırada bitirmeleri kesinleşti. Oynadıkları 5 maç sonunda 4 pun toplayan AEK Larnaca, önümüzdeki dönemde UEFA Konferans Ligi’nde boy gösterecek. Ligde ise geçen hafta Karmiotisis’i ağırlayacak AEK Larnaca, rakibini 4 golle geçti ve 3 puanın sahibi ooldu. Avrupa Ligi’nde grubun son maçında Rennes’e konuk olacak AEK Larnaca’da Bruno Gama’nın sakatlığı bulunuyor.

Rennes – AEK Larnaca Maç Bilgileri

Rennes – AEK Larnaca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes’de Baptiste Santamaria’nın sakatlığı devam ediyor. AEK Larnaca’da Bruno Gama’nın sakatlığı bulunuyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Adrien Truffert, Arthur Theate, Joe Rodon, Birger Meling, Flavien Tait, Kamal Sulemana, Lovro Majer, Martin Terrier, Benjamin Bourigeaud, Amine Gouri

AEK Larnaca'nın ilk 11’i Belli mi?

AEK Larnaca’nın muhtemel kadrosu: Kenan Piric, Angel Garcia, Mikel Gonzalez, Nenad Tomovic, Roberto Rosales, Gus Ledes, Oier, Adam Gyurcso, Omri Altman, Imad Faraj, Rafael Lopes

İddaa Tahmini

Rennes’in grup liderliği için kazanmaktan başka çaresi yok. Öte yandan gruptaki diğer maçın da sonucu çok önemli. AEK Larnaca ise grubu 3. sırada tamamlamayı garantiledi. Böylelikle Konferans Ligi bileti almayı başardılar. Rennes’den farklı bir galibiyet bekliyorum. AEK Larnaca karşısında farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.39

intobet Oranı: H1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes, grubu 2. sırada tamamladı. AEK Larnaca karşısında kazanamadılar ve liderliği Fenerbahçe’ye kaptırdılar.