UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Ludogorets İddaa Tahmini 03.11.2022

UEFA Avrupa Ligi C Grubu‘nda son hafta heyecanı 3 Kasım Perşembe akşamı yaşanırken, Roma sahasında Ludogorets‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Roma galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.35, Ludogorets galibiyetine ise 9.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.34 oran kazandırıyor.

Roma Galibiyet İstiyor

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun 5. haftasında HJK Helsinki deplasmanına konuk olan Roma, 2-1’lik galibiyetle Son 16 umutlarını korudu. Jose Mourinho ve öğrencileri, 5 maçtan 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 7 puan toplamayı başarırken, liderlik şansını tamamen kaybetti. Rotasını Play Off Turu’na çeviren ev sahibi, bu hafta Ludogorets karşısında final niteliğinde bir sınav verecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından galibiyetle dönmeyi başaran Roma’da, iki kulvarda birden gelen galibiyetlerin ardından moraller yerinde. İlk maçta Ludogorets’e deplasmanda 2-1 kaybeden Roma’nın bu hafta hata yapma lüksü yok.

Ludogorets Avrupa’ya Odaklandı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda son haftaya girilirken, Bulgaristan temsilcisi Ludogorets, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 7 puan topladı. Liderlik şansı kalmayan Ante Simundza’nın öğrencileri, bu hafta Roma karşısında 2.’lik sınavı verecek. Play Off bileti için Ludogorets’in galibiyete ihtiyacı var. İlk maçta iç saha avantajıyla Roma’yı mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bu hafta Olimpico deplasmanına konuk olacak. Son hafta Real Betis karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, 1 Avrupa maçında skor üretemedi. Bulgaristan 1. Ligi’nde 4’te 4 yaparak moral bulan Ludogorets, Roma karşısında son fırsatını iyi değerlendirmek istiyor.

Roma – Ludogorets Maç Bilgileri

Roma – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Wijnaldum, Spinazzola, Dybala’nın sakatlıkları devam ediyor. Mancini ve Zaniolo ise kart cezalısı. Ludogorets takımında ise Dominik Yankov’un sakatlığı devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Chris Smalling, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Sergio Padt, Georgi Terziev, Aslak Fonn Witry, Jakub Piotrowski, Olivier Verdon, Bernard Tekpetey, Ivan Yordanov, Nascimento Rodrigues, Spas Delev, Rick, Danny Gruper.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Roma ve Ludogorets, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu Play Off için mücadele edecek. İki takımında bir kez daha Avrupa sahnesinde karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda karşılıklı gollere imza atmayı başardı. Roma 3 golle 3 puanı alırken, Ludogorets ise deplasmanda tek golle mağlup oldu.