UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slavia Prag Sivasspor İddaa Tahmini 03.11.2022

UEFA Konferans Ligi G Grubu son maçında Slavia Prag evinde, Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 20.45’de başlayacağını ve TV8,5 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Slavia Prag ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Slavia Prag kazanır 1.40, beraberlik 4.75, Sivasspor kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.

Slavia Prag’a Galibiyet Gerekiyor

Slavia Prag, grupta 2. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Ballkani deplasmanına konuk olan Çekya ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyet ile puanını 7 yapan Slavia Prag, gruptan çıkma umutlarını da son maça taşımış oldu. Grubun son maçında ise lider Sivasspor’u konuk edecekler. Slavia Prag kazanırsa, gruptan çıkmayı garantileyecek. Çekya Ligi’nde de son haftalarda üst üste galibiyetler alan Jindrich Trpisovsky’nin öğrencileri, zirve takibini devam ettiriyor. Maç öncesinde Slavia Prag’da Moses Usor kart cezalısı. Tomas Holes, Ales Mondous, Lukas Provod ve Eduardo Santos’un sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor Gruptan Çıktı

Sivasspor, gruptan çıkmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta iç sahada CFR Cluj’u konuk eden Sivasspor, rakibini 3-0 mağlup etti ve bitime 1 maç kala gruptan çıkmayı başardı. Grupta oynadıkları 5 maçta sadece Ballkani’ye kaybettiler. 10 puana sahip olan Sivasspor, bu hafta Slavia Prag’ın konuğu olacak. Grupta oynadıkları ilk maçta Slavia Prag ile 1-1 berabere kalmışlardı. Geçen hafta Süper Lig’de ise Antalyaspor’u konuk eden Sivasspor’un rakibine 2-0 kaybettiğini belirtelim. Maç öncesinde Sivasspor’de Leke James’in sakatlığı devam ediyor.

Slavia Prag – Sivasspor Maç Bilgileri

Slavia Prag – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8,5 canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Eden Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Slavia Prag’da Moses Usor kart cezalısı. Tomas Holes, Ales Mondous, Lukas Provod ve Eduardo Santos’un sakatlıkları devam ediyor. Sivasspor’de Leke James’in sakatlığı devam ediyor.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ondrej Kolar, Aiham Ousou, Vaclav Jurecka, David Doudere, Taras Kacharaba, Lukas Masopust, Oscar Dorley, Jakub Hromada, David Jurasek, Peter Olayinka, Stanislav Tecl

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

İddaa Tahmini

Slavia Prag, grubun en güçlü takımı olarak gösteriliyor. İlk maçta Sivasspor ile yenişemediler ama bu maçın mutlak favorisiler. Bugün kazanırlarsa, gruptan çıkmayı garantileyecekler. Slavia Prag’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Sivasspor karşısında kazanırlar ve gruptan çıkarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, yine sürpriz yaptı. Slavia Prag deplasmanında 1-1 berabere kalan Sivasspor, gruptan lider çıkmayı başardı.