Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Troyes Auxerre Bahis Tahmini 04.11.2022

4 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te, Troyes ile Auxerre karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1‘in 14. hafta mücadelesini, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Troyes galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.55, Auxerre galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Troyes Skoru Koruyamadı

Fransa Ligue 1’in 13. haftasında PSG deplasmanına konu kolan Troyes, lider karşısında skoru koruyamadı ve evine 4-3’lük mağlubiyetle döndü. 2 kez karşılaşmada öne geçmeyi başaran ev sahibi, bir kez daha savunma zafiyetleriyle puan kaybına sürüklendi. Bu sezon 13 hafta sonunda tam 28 gole yiyen Troyes, rakip fileleri ise 24 kez havalandırdı.  Bol gollü mücadelelere imza atan ev sahibi, skor üretmekte zorlanmazken, kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlanıyor. 13 hafta sonunda sadece 3 kez sahadan galibiyetle ayrılan Troyes, 12. sıraya kadar geriledi. Ev sahibi bu hafta düşme hattındaki Auxerre karşısında kazanmak istiyor.

Auxerre Yeni Hocasıyla Kazandı

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Auxerre, 13. haftada Ajaccio’yu sahasında konuk ederken, 1-0’lık galibiyetle kötü gidişata son verdi. Ajaccio maçına kadar son 8 haftayı puan kayıplarıyla geçiren konuk ekip, 3 hafta önce göreve Padovani’yi getirmiş ve yeni hocasıyla 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabilmişti. Geçtiğimiz hafta kendisi gibi lige yeni yükselen Ajaccio karşısında 10 kişiyle 1-0 galip gelmeyi başaran Auxerre, bu sezonki 3. galibiyetini aldı. 13 haftalık fikstürden 12 puan çıkarmayı başarabilen konuk ekip, düşme potasının en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. Tehlike hattıyla arasında sadece 2 puan fark bulunan Auxerre, yeni hocasıyla galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Troyes – Auxerre Maç Bilgileri

Troyes – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Auxerre’de ise Youssouf M’Changama’nın sakatlığı devam ediyor. M’baye Niang ise kart cezalısı.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Rominigue Kouame, Florian Tardieu, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Mama Balde, Ike Ugbo.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Paul Joly, Jubal Rocha, Rayan Raveloson, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, maç kazanmakta zorlanan Troyes ve Auxerre karşı karşıya gelecek. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in 14. hafta mücadelesinden kazanan çıkmadı. İki takımda 90 dakika sonunda 1’er gole imza atarken, puanları bölüştüler. Kazananları tebrik ederiz.