Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Lecce İddaa Tahmini 04.11.2022

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 4 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 13. hafta mücadelesinde, Udinese ile Lecce karşı karşıya gelecek.

intobet, Udinese galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.15, Lecce galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Udinese Üst Sıralardan Uzaklaşıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. 6 maçlık galibiyet serisiyle lige damga vuran Andrea Sottil’in öğrencileri, son 3 haftada Lazio ve Cremonese’yle berabere kalırken, iç sahada Torino’ya kaybetti. 2-1’lik Torino mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmayı başaramayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Cremonese deplasmanında golsüz beraberliğe razı geldi. 12 hafta sonunda 22 puanla 8. sırada yer alan Udinese’nin, zirve ile arasında 10 puan fark var. Ev sahibi galibiyetlerine geri dönerek, üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Ev sahibini bu sezon sadece Torino ve Milan mağlup etmeyi başarabildi.

Lecce Galibiyetten Uzak

İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftası sahasında Juventus’u konuk eden Lecce, rakibine 73 dakika boyunca direnmeyi başarırken, oyunu rakip yarı sahaya yıkmakta zorlanan konuk ekip, 1-0’lık mağlubiyetle haftayı kapattı. Üst üste 2. mağlubiyetini alan Lecce, son 5 haftadan galibiyet çıkaramadı. İlk 12 haftada ise Marco Baroni ve öğrencilerinin sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Maç kazanmakta zorlanan Lecce, hücum hattında zaman zaman etkili olmayı başarırken, savunma hattında bir türlü başarı yakalayamadı. Düşme hattından 2 puan uzaklıkta yoluna devam eden ve teknik adamının kredisi günden güne azalan Lecce, Udinese deplasmanında kazanarak toparlanmak istiyor.

Udinese – Lece Maç Bilgileri

Udinese – Lece Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese’de Sandi Lovric ve Adam Masina’nın sakatlıkları devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Victor Makengo, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 haftanın sürpriz performanslarından birine imza atan Udinese, 3 maçlık galibiyet hasretine Lecce karşısında son verecek ve üst sıralardaki yerini 3 puanla sağlamlaştıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese cephesinde Beto’nun tek golü puan kaybını önlemek için yeterli olmadı. Ev sahibi 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliği yakalarken, mücadelede puanlar bölüşüldü.