TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Alanyaspor İddaa Tahmini 04.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Alanyaspor deplasmanda, Ümraniyespor karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Ümraniyespor ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ümraniyespor galibiyetinin 3.00, beraberlik tercihinin 3.76, Alanyaspor galibiyetinin ise 2.37 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ümraniyespor 11 Maçtır Kazanamıyor

Ümraniyespor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından da puansız döndü. Vodafone Park’da rakibine 5-2 kaybeden Recep Uçar’ın öğrencileri, Süper Lig’de son sırada yer almaya devam ediyor. Bir önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’e 3-1 kaybetmişlerdi. Süper Lig’de 11 hafta sonunda galibiyeti bulunmayan Ümraniyespor, ligin en büyük düşme adayı diyebiliriz. İç sahada oynadıkları 6 maçın 5’ini kaybettiler. Bu hafta ise Alanyaspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Ümraniyespor’da eksik bulunmuyor.

Alanyaspor Favori Taraf

Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup etmeyi başardılar ve 3 puanın sahibi oldular. Bir önceki hafta ise Galatasaray deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile dönmüşlerdi. Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Francisco Farioli’nin ekibi, çıkışını devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Ümraniyespor deplasmanında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ümraniyespor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Efe Can Karaca, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

İddaa Tahmini

Ümraniyespor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Süper Lig’de sezon başından bu yana galibiyet alamadılar. Geçen hafta Beşiktaş’a 5-2 kaybeden Ümraniyespor’da moraller bozuk. Alanyaspor ise Galatasaray ve Gaziantep FK maçlarından 4 puan çıkarttı. Geçen hafta Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup ettiler. Ümraniyepsor karşısında da favoriler. Alanyaspor’dan 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.95

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.37

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ümraniyespor, bu sezon Süper Lig’de ilk galibiyetini elde etti. Alanyaspor’u 3-1 mağlup ettiler ve tam 11 maç aradan sonra kazandılar.