UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Saint-Gilloise Union Berlin İddaa Tahmini 03.11.2022

3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi D Grubu mücadelesinde, Union Saint-Gilloise ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu.

Joseph Marien Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Union Saint-Gilloise galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.55, Union Berlin galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda.

Union Saint-Gilloise Çok Formda

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun namağlup lideri Union Saint-Gilloise, kapanışı Union Berlin karşısında yapacak. Karel Geraerts ve öğrencileri, 5 hafta sonunda liderlik koltuğunu garanti altına alırken, namağlup bir Avrupa performansı sergiledi. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başaran ev sahibi, en yakın rakibiyle puan farkını 4’e çıkardı. Deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardığı Union Berlin ile iç sahada karşı karşıya gelecek olan Union Saint-Gilloise, gruptan namağlup çıkmak istiyor. Avrupa başarısının yanında, Belçika Jüpiler Ligi’ne son 6 haftadan aldığı 5 galibiyet, 1 beraberlikle damga vuran ev sahibi, iki kulvarda birden çok formda.

Union Berlin’de Moraller Yüksek

Almanya Bundesliga’da ilk 12 haftanın en büyük sürprizine imza atan Union Berlin, 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başardı ve liderlik koltuğuna oturdu. Geçtiğimiz hafta Gladbach karşısında galibiyetlerine devam eden konuk ekip, zirvedeki yerini korumayı başarırken, Avrupa sahnesinde çıkacağı zorlu deplasman öncesi güven tazeledi. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda 3 haftadır galip gelmeyi başaran ve 9 puanla 2. sırada yer alan Union Berlin, Son 16 Play Off biletini cebine koymak istiyorsa, bu hafta lider karşısında kazanmak zorunda. Olası bir mağlubiyette 2.’lik için diğer maçın sonucunu bekleyecekler. Union Berlin üst üste galibiyetleriyle neler yapabileceğini ispatladı.

Union Saint-Gilloise – Union Berlin Maç Bilgileri

Union Saint-Gilloise – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Joseph Marien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Union Saint Gilloise’nin 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’nin muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Christian Burgess, Siebe Van Der Heyden, Ismaël Kandouss, Bart Nieuwkoop, Jean Thierry Lazare, Teddy Teuma, Simon Adingra, Senne Lynen, Victor Okoh Boniface, Dante Vanzeir.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi macerasın devam etmek isteyen Union Berlin, 3 haftalık galibiyet serisiyle son hafta Union Saint-Gilloise karşısına çıkacak. Galibiyete ihtiyacı olan Union Berlin, 90 dakika sonunda kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim 6. dakikada Sven Michel oldu ve Union Berlin’e deplasmanda 3 puanı getirdi. Konuk ekip kazanarak, gruptan çıkmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.