TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Beşiktaş İddaa Tahmini 05.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de derbi heyecanı yaşanacak. Beşiktaş deplasmanda, Galatasaray’ın konuğu oluyor. Zorlu mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 2.15, beraberlik 3.73, Beşiktaş kazanır ise 3.58 olarak açıklanmış. Gol bahislerine bakacak olursak 2.5 gol altı 2.10, 2.5 gol üstü ise 1.80 olarak belirtilmiş.  

Galatasaray İçin Kritik Maç

Galatasaray adına sezonun kritik maçlarından biri. Öte yandan Okan Buruk için de bunu söyleyebiliriz. Galatasaray, 21 puana sahip ve Süper Lig’de 5. Sırada yer alıyorlar. Geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanında ikinci yarıda bulduğu gollerle kazanan Sarı Kırmızılılar, Beşiktaş derbisi öncesinde moral buldu. 3 maç aradan sonra kazandılar ve Beşiktaş karşısında da hedef 3 puan. Lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde yer alan Galatasaray, önümüzdeki hafta ise Başakşehir ile karşılaşaak. Bu 2 maçta da yaşanacak olası puan kayıplarında, şampiyonluk yarışının gerisinde kalabilirler. Beşiktaş derbisi öncesinde Galatasaray’da Yusuf Demir ve Kazımcan Karataş’ın sakatlıkları sürüyor.

Beşiktaş Zirve Takibinde

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’da Ümraniyespor’u konuk eden Beşiktaş, sahadan 5-2’lik galbiyiet ile ayrıldı. Şenol Güneş yönetiminde çıktığı ilk maçtan 3 puan ile ayrılan Siyah Beyazlılar, Galatasaray derbisi öncesinde moral buldu. Lider Fenerbahçe’nin 4 puan gerisinde yer alan Beşiktaş, Galatasaray deplasmanında da kazanarak zirve takibini devam ettirmek istiyor. Son haftalarda Cenk Tosun ve Wout Weghorst’un yükselen performansı var ve derbide de Beşiktaş’ın en önemli gol silahları olacaklar. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Atiba ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Galatasaray – Beşiktaş Maç Bilgileri

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Yusuf Demir ve Kazımcan Karataş’ın sakatlıkları sürüyor. Beşiktaş’ta Atiba ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Emin Bayram, Victor Nelsson, Leo Dubois, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

İki takımda bu sezon Süper Lig’de önemli puan kayıpları yaşadı.Beşiktaş, 12 maçın yarısında puan kaybetti. Galatasaray ise iç sahada sorun yaşayan bir takım haline geldi. Taraftarı önünde oynadıkları 4 maçta sadece 2 galibiyet alabildiler. Beşiktaş’ta deplasmanda sorun yaşıyor. Geçen hafta Ümraniyespor’u 5-2 ile geçtiler ama yine kalesini gole kapatamayan bir Beşiktaş vardı. Birbirine denk iki takımın mücadelesinde kazanan çıkmaz. Derbide eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 0, Oran 3.13

Bets10 Oranı: MS 0, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bol pozisyonlu maçta gülen taraf Galatasaray oldu. Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiler ve zirve takibini devam ettirdiler.