TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor İstanbulspor İddaa Tahmini 05.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. İstanbulspor deplasmanda, Giresunspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Giresunspor ile İstanbulspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Giresunspor galibiyetinin 1.96, beraberlik tercihinin 3.60, İstanbulspor galibiyetinin ise 4.32 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Giresunspor Düşme Hattında

Giresunspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamayan Hakan Keleş’in ekibi, geçen hafta Başakşehir deplasmanından da puansız döndü. Rakibine 3-1 mağlup olan Giresunspor’un galibiyet hasreti devam etti. Süper Lig’de bu sezon 11 maça çıktılar ve sadece 2 kez kazanabildiler. Başakşehir karşılaşması ile birlikte Süper Lig’deki galibiyet hasretleri 8 maça çıkmış oldu. Bu hafta ise düşme hattındaki bir diğer takım olan İstanbulspor ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Giresunspor’da eksik bulunmuyor.

İstanbulspor 4 Maçtır Mağlup

İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk ettiği Fenerbahçe karşısında puan alamadı. Rakibine 5-2 kaybeden Sarı Siyahlılar, Süper Lig’de üst üste 4. Kez mağlubiyet yaşamış oldu. Yeni hocası Fatih Tekke yönetiminde de çıktıkları ilk maçta mağlubiyet aldılar. Süper Lig’de geride kalan 11 maçta 2 galibiyeti bulunan İstanbulspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise Giresunspor deplasmanına konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı sürüyor.

Giresunspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Giresunspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 14.30’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı sürüyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Her iki takımda Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Giresunspor 8 maçtır, İstanbulspor ise 4 maçtır kazanamıyor. İstanbulspor’un son 4 maçtan da puan çıkartamadığını belirtelim. Giresunspor, 8 maçlık kötü gidişatı sona erdirir ve İstanbulspor karşısında kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.69

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.96

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor, haftayı 3 puan ile kapattı. İstanbulspor’u 3-2 mağlup ettiler ve uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştılar.