İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.11.2022

4 Kasım Cuma günü için, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Udinese – Lecce: MS 1, 1.38 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 4 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 13. hafta mücadelesinde, Udinese ile Lecce karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. 6 maçlık galibiyet serisiyle lige damga vuran Andrea Sottil’in öğrencileri, son 3 haftada Lazio ve Cremonese’yle berabere kalırken, iç sahada Torino’ya kaybetti. 2-1’lik Torino mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmayı başaramayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Cremonese deplasmanında golsüz beraberliğe razı geldi. 12 hafta sonunda 22 puanla 8. sırada yer alan Udinese’nin, zirve ile arasında 10 puan fark var. Ev sahibi galibiyetlerine geri dönerek, üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Ev sahibini bu sezon sadece Torino ve Milan mağlup etmeyi başarabildi. İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftası sahasında Juventus’u konuk eden Lecce, rakibine 73 dakika boyunca direnmeyi başarırken, oyunu rakip yarı sahaya yıkmakta zorlanan konuk ekip, 1-0’lık mağlubiyetle haftayı kapattı. Üst üste 2. mağlubiyetini alan Lecce, son 5 haftadan galibiyet çıkaramadı. İlk 12 haftada ise Marco Baroni ve öğrencilerinin sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Maç kazanmakta zorlanan Lecce, hücum hattında zaman zaman etkili olmayı başarırken, savunma hattında bir türlü başarı yakalayamadı. Düşme hattından 2 puan uzaklıkta yoluna devam eden ve teknik adamının kredisi günden güne azalan Lecce, Udinese deplasmanında kazanarak toparlanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 haftanın sürpriz performanslarından birine imza atan Udinese, 3 maçlık galibiyet hasretine Lecce karşısında son verecek ve üst sıralardaki yerini 3 puanla sağlamlaştıracaktır.

Troyes – Auxerre: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; 4 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te, Troyes ile Auxerre karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in 14. hafta mücadelesini, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’in 13. haftasında PSG deplasmanına konu kolan Troyes, lider karşısında skoru koruyamadı ve evine 4-3’lük mağlubiyetle döndü. 2 kez karşılaşmada öne geçmeyi başaran ev sahibi, bir kez daha savunma zafiyetleriyle puan kaybına sürüklendi. Bu sezon 13 hafta sonunda tam 28 gole yiyen Troyes, rakip fileleri ise 24 kez havalandırdı.  Bol gollü mücadelelere imza atan ev sahibi, skor üretmekte zorlanmazken, kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlanıyor. 13 hafta sonunda sadece 3 kez sahadan galibiyetle ayrılan Troyes, 12. sıraya kadar geriledi. Ev sahibi bu hafta düşme hattındaki Auxerre karşısında kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Auxerre, 13. haftada Ajaccio’yu sahasında konuk ederken, 1-0’lık galibiyetle kötü gidişata son verdi. Ajaccio maçına kadar son 8 haftayı puan kayıplarıyla geçiren konuk ekip, 3 hafta önce göreve Padovani’yi getirmiş ve yeni hocasıyla 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabilmişti. Geçtiğimiz hafta kendisi gibi lige yeni yükselen Ajaccio karşısında 10 kişiyle 1-0 galip gelmeyi başaran Auxerre, bu sezonki 3. galibiyetini aldı. 13 haftalık fikstürden 12 puan çıkarmayı başarabilen konuk ekip, düşme potasının en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. Tehlike hattıyla arasında sadece 2 puan fark bulunan Auxerre, yeni hocasıyla galibiyetlerine devam etmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, maç kazanmakta zorlanan Troyes ve Auxerre karşı karşıya gelecek. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Mönchengladbach – Stuttgart: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.12 (intobet) ; Mönchengladbach ile Stuttgart, Almanya Bundesliga’da 13. haftanın açılış maçında karşı karşıya geliyor. 4 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da 2 hafta önce iç sahada Frankfurt’a kaybeden Mönchengladbach, geçtiğimiz hafta 1-0 öne geçmeyi başardığı lider Union Berlin karşısında, son 20 dakikada üstünlüğünü korumayı başaramadı ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Daniel Farke’nin öğrencileri, bu sezon ilk kez üst üste 2 maçta mağlup oldu. 12 haftalık fikstürden 4 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başaran ev sahibi, ligin orta sıralarına demir attı. İstikrardan uzak bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Gladbach, bu hafta Stuttgart karşısında kazanarak toparlanmak istiyor. Konuk ekip Stuttgart, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Augsburg’u, Guirassy ve Anton’un golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. İç sahada 1-0 geriden gelerek kazanan Stuttgart, son 3 haftada 2. galibiyetini aldı. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybederek zayıf halkalar arasında yer alan konuk ekip, 3 hafta önce göreve Michael Wimmer’i getirdi. Yeni hocasıyla Bochum ve Augsburg’u mağlup etmeyi başaran Stuttgart, tek mağlubiyetini ise zorlu Dortmund deplasmanında aldı. Toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, düşme potasından kurtulmayı geçtiğimiz hafta itibariyle başardı. Tehlike hattından 2 puan uzakta yer alan Stuttgart, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bu sezon ilk kez Almanya Bundesliga sahnesinde üst üste 2. mağlubiyetini alan Mönchengladbach, taraftarı önünde toparlanmayı başaracak ve düşme tehlikesindeki Stuttgart karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.76

intobet Bahis Oranı: 5.93