Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Ajaccio Strasbourg Bahis Tahmini 05.11.2022

beIN CONNECT ekranlarından 5 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Ajaccio ile Strasbourg karşı karşıya gelecek.

intobet, Ajaccio galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.30, Strasbourg galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Ajaccio Düşme Potasında

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Ajaccio, ilk 13 hafta sona erdiğinde zayıf halkalardan biri olmaktan kurtulamadı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Auxerre’ye deplasmanda 1-0 kaybederken, 3-0’lık PSG mağlubiyetinin ardından, düşüşünü sürdürdü. Son 2 haftada skor dahi üretmeyi başaramayan Ajaccio, 13 hafta sonunda ise sadece 8 gol atabildi. Kalesinde ise 20 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, zayıf savunma performansıyla küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Ajaccio bu hafta bir diğer yakın rakibi Strasbourg’u sahasında konuk edecek.

Strasbourg Beraberliklerle Yetindi

Geçtiğimiz hafta iç sahada Marsilya ile 2-2 berabere kalan Strasbourg, puan kayıplarına tam gaz devam etti ve düşme potasından kurtulamadı. 13 haftanın 12’sinde puan kaybı yaşayan Strasbourg, sadece Angers deplasmanından galibiyet çıkarabildi. Son 2 haftada Toulouse ve Marsilya karşısında 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe uzanan konuk ekip, savunma performansıyla sınıfta kaldı diyebiliriz. 13 hafta sonunda kalesinde tam 21 gole engel olmayı başaramayan Strasbourg, rakibi gibi ligin zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Üst üste puan kayıplarının ardından teknik adam Julien Stephane eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, zor günler geçiren Strasbourg’un galibiyete ihtiyacı var.

Ajaccio – Strasbourg Maç Bilgileri

Ajaccio – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele François-Coty Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ajaccio’da bu hafta Yoann Touzghar’ın saktlığı devam ediyor. Cedric Avinel ise kart cezalısı. Strasbourg takımında Ibrahima Sissoko ve Nordine Kandil’in sakatlıkları devam ediyor.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Mohamed Youssouf, Mathieu Coutadeur, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Maxime Le Marchand, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 13 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Ajaccio ve Strasbourg karşı karşıya geliyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımında bu hafta rakip fileleri havalandırmayı başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Ajaccio galibiyet hedefine 4 golle ulaşırken, Strasbourg ise deplasmanda bulduğu 2 gole rağmen mağlup oldu. Kazananlar tebrik ederiz.