Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Lens İddaa Tahmini 05.11.2022

Angers sahasında Lens‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 14. hafta mücadelesi 5 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, BeIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Angers galibiyetine 4.65, beraberliğe 4.15, Lens galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.71, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor.

Angers 5 Haftadır Mağlup

Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftanın en zayıf halkası olan Angers, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monaco deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü ve üst üste 5. yenilgisini alan ev sahibi, ligin zayıf halkası olmaya devam etti. 13 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik, 9 mağlubiyetle 8 puan toplamayı başarabilen Angers, kalesinde gördüğü 31  gole karşılık, rakip fileleri sadece 14 kez havalandırabildi. Ligin en kötü savunma performansını sergileyen ev sahibi, ilk 13 haftanın en zayıf halkası olmasına rağmen, Gerald Baticle yönetiminde yoluna devam ediyor.  Angers mevcut kadrosu ve teknik adamıyla, Ligue 1 sahnesinde güven vermemeye devam ediyor.

Lens Yakın Takipte

Fransa Ligue 1’in 13. haftası sahasında Toulouse’u konuk eden Lens, Lois Openda’nın hatrick yaptığı mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Konuk ekip son 3 haftanın tamamında gol yemeden galip tamamlarken, lider PSG’nin en yakın takipçisi olmayı başardı. İlk 13 haftadan 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 30 puan toplamayı başaran Franck Haise’nin öğrencileri, harika bir sezon geçiriyor. Sadece Nord derbisinden eli boş ayrılan konuk ekip, Lille dışında hiçbir rakibine 3 puan fırsatı tanımadı. Ligin en formda takımları arasında yer alan Lens, en alt sıradaki Angers’e deplasmanda konuk olacak. 13 maçta attığı 22 gole iyi bir hücum performansı sergileyen konuk ekip, ligin en zayıf savunması karşısında fırsatları değerlendirmek istiyor.

Angers – Lens Maç Bilgileri

Angers – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers cephesinde Lois Diony’nin sakatlığı devam ediyor. Lens takımında Ibrahima Sissoko ve Nordine Kandil’in sakatlıkları devam ediyor.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Azzedine Ounahi, Pierrick Capelle, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Massadio Haidara, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en formda takımlarından Lens, ilk 13 haftanın en zayıf halkası Angers karşısında hataya yer vermeyecek ve deplasman galibiyetiyle zirve takibini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in formda takımlarından Lens, Angers engelini deplasmanda kayıpsız geçti. Ev sahibi haftayı galibiyetle kapatarak, zirve mücadelesinin içerisinde kalmaya devam etti.