Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Napoli İddaa Tahmini 05.11.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde 5 Kasım Cumartesi akşamı, liderin en yakın takipçisi Atalanta ile lider Napoli karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak olan 13. hafta mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 3.35, beraberliğe 3.70, Napoli galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Atalanta Gözünü Zirveye Dikti

Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde gözünü zirveye dikti. Haftalardır liderlik takibinin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden ev sahibi, bu hafta lider Napoli’yi sahasında konuk edecek. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, zirvenin 5 puan gerisinde kalırken, bu hafta kazanarak farkı 2’ye indirmek istiyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından Hateboer ve Lookman’ın golleriyle 2-0 galip ayrılan ev sahibi, savunmadaki etkisini bizlere bir kez daha gösterdi. 12 haftada sonunda kalesinde sadece 8 gole izin veren Atalanta, bu hafta ligin en golcü takımı Napoli’ye karşı koymak için sahaya çıkacak. Atalanta rakip lider Napoli olsa dahi, kolay lokma olmadığını 12 hafta sonunda bizlere ispatladı.

Napoli Zirvede Doludizgin

İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri Napoli, bu hafta en yakın rakibi Atalanta’ya deplasmanda konuk olacak. 12 haftadan 10 galibiyet, 2 beraberlikle 32 puan toplamayı başaran Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 30 golle bu harika seriye ulaşırken, kalesinde ise sadece 9 gole geçit verdi. Zirvede doludizgin ilerleyen konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5’te 5 yapmayı başarırken, liderliği garantilemesinin ardından sezonun ilk mağlubiyetini Liverpool deplasmanında 2-0’lık skorla aldı. Rotasyona giden ve rotasını Atalanta maçına çeviren Napoli, en yakın rakibiyle puan farkını açmak istiyor. Tarihi bir sezon geçiren Napoli, iki kulvarda birden liderlik hedefine ulaştı. Hem savunma hem de hücum hattında harika bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, Atalanta deplasmanına 3 puan hedefiyle çıkıyor.

Atalanta – Napoli Maç Bilgileri

Atalanta – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Luis Muriel ve Davide Zappacosta’nın sakatlıkları devam ediyor. Napoli’de Amir Rrahmani’nin sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birini yapan ve liderlik koltuğunda oturan Napoli, zorlu Atalanta deplasmanında namağlup performansını galibiyetle taçlandıracak ve puan farkını açmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.10

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli namağlup Serie A Ligi performansını Atalanta deplasmanında 3 puanla sürdürdü. Galibiyeti getiren goller Elif Elmas ve Victor James Osimhen’den geldi. Kazananlar tebrik ederiz.