LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Almeria İddaa Tahmini 05.11.2022

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Almeria deplasmanda, Barcelona’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona ile Almeria zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Barcelona galibiyetinin 1.11, beraberlik tercihinin 10.00, Almeria galibiyetinin ise 23.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Barcelona Deplasmanda Güldü  

Barcelona’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Valencia deplasmanına konuk olan Xavi’nin ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Robert Lewandowski’nin uzatma dakikalarında attığı golle 3 puanı kapan Barcelona, zirve takibini devam ettirdi. Real Madrid’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Barcelona, ezeli rakibi ile de puan farkını 1’e indirmiş oldu. Üst üste 3 maçtır kazanan Barcelona, bu hafta Camp Nou’da Almeria’yı konuk edecek. Maç öncesinde Barcelona’da Ronald Araujo, Memphis Depay ve Andreas Christensen’in sakatlıkları devam ediyor.

Almeria’nın İşi Zor

Almeria, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Celta Vigo’yu konuk eden Almeria, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılan Almeria’da moraller yerinde. La Liga’da bu sezon 4 galibiyeti bulunan Rubi’nin ekibi, bu 4 galibiyetin tamamını da iç sahada elde etti. La Liga’da deplasmanda oynadıkları 6 maçta henüz galibiyet ile tanışamadılar. Bu hafta Barcelona’ya konuk olacak Almeria’da Carlos Rojas’ın sakatlığı devam ediyor.

Barcelona – Almeria Maç Bilgileri

Barcelona – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ronald Araujo, Memphis Depay ve Andreas Christensen’in sakatlıkları devam ediyor. Almeria’da Carlos Rojas’ın sakatlığı devam ediyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Gerard Pique, Marcos Alonso, Jordi Alba, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın net favorisi. La Liga’da üst üste 3 maçtır da kazanıyorlar. Geçen hafta Valencia’yı Mestalla’da tek golle geçtiler. Real Madrid’in puan kaybetmesiyle birlikte puan farkı 1’e indi. Almeria karşısında kolay bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Xavi’nin ekibi farklı kazanır ve yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.60

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, haftayı 3 puan ile kapattı. Almeria’yı 2-0 mağlup ettiler ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldiler.