TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Beşiktaş Bahis Tahmini 05.11.2022

Galatasaray sahasında Beşiktaş‘ı konuk edecek. Türkiye Süper Lig derbisi 5 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alırken, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye NEF Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Galatasaray galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.73, Beşiktaş galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.87, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 2.89 oran veriyor.

Galatasaray’da Gözler Derbiye Çevrildi

Galatasaray, Türkiye Süper Ligi’nde bay hastasına 3 maçta kaybettiği 7 puanla girerken, dinlenme fırsatı bulan Sarı Kırmızılılar, deplasmanda Karagümrük’ü 2-0 mağlup etmeyi başardı. Emre Taşdemir ve Juan Mata’nın golleriyle galip gelmeyi başaran ev sahibi, derbi öncesi moral buldu. Tam 9 hafta sonra gol yemeden kazanan Okan Buruk ve öğrencileri, 11 haftalık fikstürden 21 puan toplamayı başardı ve 5. sırada kendisine yer buldu. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Sarı Kırmızılılarda, kaybedilen puanlardan ziyade, sergilenen futbol teknik adamın tahtını sallamak için yeterli oldu. Test maçlarından birine Beşiktaş karşısında çıkacak olan Galatasaray’ın, rakibi gibi derbide kazanmaya ihtiyacı var. Kadro kalitesini harika bir transfer dönemiyle yükseltmeyi başaran Galatasaray, henüz bu kaliteyi sahaya taşıyamadı.

Beşiktaş Yeni Hocasıyla Kazandı

Beşiktaş’ta Şenol Güneş dönemi galibiyetle başladı. İlk 11 haftadan 5 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 19 puan toplamayı başaran Siyah Beyazlılar, deplasmanda alınan 2-1’ik Hatayspor mağlubiyetinin ardından teknik adamıyla yollarını ayırdı. Valerien Ismael görevden alınırken, yerine Şenol Güneş geldi. Eski hocasıyla bir kez daha şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Siyah Beyazlılar, geçtiğimiz hafta Ümraniyespor karşısında 5-2,’lik skorla galip geldi. Derbi öncesi güven tazeleyen Beşiktaş, liderin 4 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Rotasını derbi galibiyetine çeviren konuk ekip, yakaladığı iyi havayı sürdürmek istiyor. 5 deplasman maçının 3’ünde puan kaybı yaşayan Beşiktaş, 1 puan üzerinde yer aldığı Galatasaray karşısında kritik bir sınav verecek.

Galatasaray – Beşiktaş Maç Bilgileri

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray takımında Yusuf Demir ve Kazımcan Karataş’ın sakatlıkları sürüyor. Beşiktaş’ta Atiba ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Emin Bayram, Victor Nelsson, Leo Dubois, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi.

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Cenk Tosun.

İddaa Tahmini

Galatasaray için taraftarı önünde, şampiyonluk yarışında ben de varım deme şansı. Sarı Kırmızılılar taraftar desteğiyle Beşiktaş engelini kayıpsız geçecek ve derbi galibiyetiyle yarışa tutunacaktır. Okan Buruk ve öğrencileri önüne gelen bur fırsatı kaçırmayacak ve zor günlerin ardından derbi zaferiyle toparlanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide Icardi rüzgar esti. Arjantinli golcü harika bir performans ve 2 golle Galatasaray’ı galibiyete taşıdı. Sarı Kırmızılılar ezeli rakibi Beşiktaş karşısında bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.