İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.11.2022

İddaa fikstüründe 5 Kasım Cumartesi günü bizleri bekleyen 3 kritik mücadeleyi kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Galatasaray – Beşiktaş: MS 1, 1.87 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Galatasaray sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Türkiye Süper Lig derbisi 5 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alırken, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye NEF Stadı ev sahipliği yapacak. Galatasaray, Türkiye Süper Ligi’nde bay hastasına 3 maçta kaybettiği 7 puanla girerken, dinlenme fırsatı bulan Sarı Kırmızılılar, deplasmanda Karagümrük’ü 2-0 mağlup etmeyi başardı. Emre Taşdemir ve Juan Mata’nın golleriyle galip gelmeyi başaran ev sahibi, derbi öncesi moral buldu. Tam 9 hafta sonra gol yemeden kazanan Okan Buruk ve öğrencileri, 11 haftalık fikstürden 21 puan toplamayı başardı ve 5. sırada kendisine yer buldu. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Sarı Kırmızılılarda, kaybedilen puanlardan ziyade, sergilenen futbol teknik adamın tahtını sallamak için yeterli oldu. Test maçlarından birine Beşiktaş karşısında çıkacak olan Galatasaray’ın, rakibi gibi derbide kazanmaya ihtiyacı var. Kadro kalitesini harika bir transfer dönemiyle yükseltmeyi başaran Galatasaray, henüz bu kaliteyi sahaya taşıyamadı. Beşiktaş’ta Şenol Güneş dönemi galibiyetle başladı. İlk 11 haftadan 5 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 19 puan toplamayı başaran Siyah Beyazlılar, deplasmanda alınan 2-1’ik Hatayspor mağlubiyetinin ardından teknik adamıyla yollarını ayırdı. Valerien Ismael görevden alınırken, yerine Şenol Güneş geldi. Eski hocasıyla bir kez daha şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Siyah Beyazlılar, geçtiğimiz hafta Ümraniyespor karşısında 5-2,’lik skorla galip geldi. Derbi öncesi güven tazeleyen Beşiktaş, liderin 4 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Rotasını derbi galibiyetine çeviren konuk ekip, yakaladığı iyi havayı sürdürmek istiyor. 5 deplasman maçının 3’ünde puan kaybı yaşayan Beşiktaş, 1 puan üzerinde yer aldığı Galatasaray karşısında kritik bir sınav verecek. Galatasaray için taraftarı önünde, şampiyonluk yarışında ben de varım deme şansı. Sarı Kırmızılılar taraftar desteğiyle Beşiktaş engelini kayıpsız geçecek ve derbi galibiyetiyle yarışa tutunacaktır. Okan Buruk ve öğrencileri önüne gelen bur fırsatı kaçırmayacak ve zor günlerin ardından derbi zaferiyle toparlanmayı başaracaktır.

Hertha Berlin – Bayern Münih: H2, 1.46 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 5 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2. Hertha Berlin cephesinde teknik adam Sandro Schwarz’ın tahtı sallanıyor. Almanya Bundesliga’da ilk 12 haftanın 10’nu puan kayıplarıyla geçiren ev sahibi, geçen sezondan itibaren başlayan düşüşünü sürdürüyor. Küme düşmekten zor kurtulan ev sahibi, tüm transfer hamlelerine ve teknik adam hamlesine rağmen toparlanamadı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Hertha Berlin, sadece Augsburg ve Schalke 04 karşısında galibiyet yaşarken, geri kalan 10 haftadan ise 5 puan çıkarabildi. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Werder Bremen’e deplasmanda 1-0 kaybetti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini bitime 2 hafta kala cebine koyan Bayern Münih, galibiyetlerine hız kesmeden devam etti. 6’da 6 yaparak grupları tamamlayan Nagelsmann ve ekibi, grupların en iyi performansını sergiledi. Son olarak iç sahada İnter engelini 2-0’lık net bir galibiyetle geçen konuk ekip, 6 haftada 18 gol bulmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Almanya Bundesliga sahnesinde ise 3 haftadır kazanan Bayern Münih, lider ile puan farkını 1’e kadar indirdi. Son olarak geçtiğimiz hafta Mainz 05 karşısında 6-1’lik galibiyete imza atan Bavyera ekibi, iki kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam ediyor. Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu geri almak isteyen Bayern Münih iki kulvarda birden çok formda. Nagelsmann ve öğrencilerinin rahat galibiyetlerine Hertha Berlin deplasmanında devam edeceğini düşünüyorum.

Hoffenheim – Leipzig: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.31 (Bets10) ; 5 Kasım Cumartesi günü Hoffenheim ile Leipzig kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga’nın 13. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:30’da sahne alırken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga sahnesinde Bayern Münih engeline takılan Hoffenheim, 2 hafta önce iç sahada aldığı 3-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Köln ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Geriden gelerek beraberliği yakalayan ev sahibi, son 10 dakikada ise 10 kişiyle mücadele etti. Ozan Kabak’ın kırmızı kartı ev sahibine zor anlar yaşatırken, Andre Breitenreiter ve öğrencileri hata yapmadı. Almanya Bundesliga’nın 7. sırasında yer alan Hoffenheim, 12 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan topladı. Üst sıraları zorlamaya devam eden ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde 6. sıradaki Leipzig’i ağırlayacak. 2 haftadır puan kaybeden Hoffenheim, haftayı galibiyetle kapatmak istiyor. Almanya Bundesliga son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ve zirve yarışına dahil olan Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise son 4 maçını kazanarak, Son 16 Turu’na yükselmeyi başardı. Gruba üst üste mağlubiyetlerle başlayan konuk ekip Marco Rose’nin göreve gelişile birlikte, iki kulvarda birden yükselişe geçti. Shakhtar Donetsk deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen konuk ekip, yorgun ama moralli. Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen karşısında gol yemeyen Leipzig, 2 golle galibiyete uzanmıştı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, bu hafta en yakın rakibi Hoffenheim’a deplasmanda konuk olacak. Almanya Bundesliga’da 5 haftadır kaybetmeyen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 4 haftadır kazanan Leipzig, galibiyetlerine hız kesmeden devam edece ve deplasmanda Hoffenheim’ı mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.54

Bets10 Bahis Oranı: 78.54