İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 05.11.2022

İtalya Seire A Ligi’nde 13. hafta heyecanı yaşanırken, 5 Kasım Cumartesi günü için 3 güvendiğimiz müsabakayı kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Atalanta – Napoli: MS 2, 2.10 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 5 Kasım Cumartesi akşamı, liderin en yakın takipçisi Atalanta ile lider Napoli karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak olan 13. hafta mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde gözünü zirveye dikti. Haftalardır liderlik takibinin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden ev sahibi, bu hafta lider Napoli’yi sahasında konuk edecek. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, zirvenin 5 puan gerisinde kalırken, bu hafta kazanarak farkı 2’ye indirmek istiyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından Hateboer ve Lookman’ın golleriyle 2-0 galip ayrılan ev sahibi, savunmadaki etkisini bizlere bir kez daha gösterdi. 12 haftada sonunda kalesinde sadece 8 gole izin veren Atalanta, bu hafta ligin en golcü takımı Napoli’ye karşı koymak için sahaya çıkacak. Atalanta rakip lider Napoli olsa dahi, kolay lokma olmadığını 12 hafta sonunda bizlere ispatladı. İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri Napoli, bu hafta en yakın rakibi Atalanta’ya deplasmanda konuk olacak. 12 haftadan 10 galibiyet, 2 beraberlikle 32 puan toplamayı başaran Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 30 golle bu harika seriye ulaşırken, kalesinde ise sadece 9 gole geçit verdi. Zirvede doludizgin ilerleyen konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5’te 5 yapmayı başarırken, liderliği garantilemesinin ardından sezonun ilk mağlubiyetini Liverpool deplasmanında 2-0’lık skorla aldı. Rotasyona giden ve rotasını Atalanta maçına çeviren Napoli, en yakın rakibiyle puan farkını açmak istiyor. Tarihi bir sezon geçiren Napoli, iki kulvarda birden liderlik hedefine ulaştı. Hem savunma hem de hücum hattında harika bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, Atalanta deplasmanına 3 puan hedefiyle çıkıyor. İtalya Serie A Ligi’nde tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birini yapan ve liderlik koltuğunda oturan Napoli, zorlu Atalanta deplasmanında namağlup performansını galibiyetle taçlandıracak ve puan farkını açmaya devam edecektir.

Milan – Spezia: H1, 1.44 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 5 Kasım Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Milan ile Spezia karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:45. Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kader maçını kazandı. E Grubu’nun son haftası Salzburg karşısına kazanmak zorunda çıkan Stefano Pioli’nin öğrencileri, en yakın rakibini iç sahada 4-0 mağlup etmeyi başarırken, Son 16 biletini cebine koydu. 4-0’lık Zagreb zaferinin ardından devler sahnesinde etkisini sürdüren Milan, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Torino’ya deplasmanda kaybetmişti. Şampiyonlar Ligi için ligde ödün veren ve liderin 6 puan gerisine düşen son şampiyon, yeniden rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. 12 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran ev sahibi, sadece Napoli ve Torino karşısında mağlup oldu. Ev sahibi bu kritik haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Spezia zor günler geçirmeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Fiorentina’ya iç sahada 2-1 kaybeden konuk ekip, son 5 haftadan 1 puan çıkarırken, adım adım düşme potasına yaklaştı. Fiorentina karşısında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, 10 kişi kaldıktan sonra mağlubiyetten kurtulamayan Luca Gotti’nin öğrencileri, 12 haftada sadece Empoli ve Sampdoria’yı mağlup edebildi. Maç kazanmakta zorlanan ve kötü bir savunma performansı ortaya koyan Spezia, bu hafta zirve takibindeki Milan’a deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip deplasmanda çıktığı 6 maçtan da mağlubiyetlerle ayrıldı. İki kulvarda birden etkisini sürdüren Milan, deplasmandan henüz puan çıkarmayı başaramayan Spezia karşısında, iç saha avantajıyla rahat br galibiyet alacaktır.

Empoli – Sassuolo: KGVAR, 1.30 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 13. hafta heyecanı yaşanırken, Empoli evinde Sassuolo’yu konuk edecek. 5 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 haftayı 2 galibiyet, 5 berberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Empoli, 11 puanla 14. sıraya kadar geriledi. Sezona Paolo Zanetti yönetiminde merhaba diyen ev sahibi, sadece Bolonga ve Monza karşısında galip gelmeyi başarırken, maç kazanmakta zorlanan ekip alt sıralardan kurtulamadı. Son 2 haftada Juventus ve Atalanta karşısında üst üste mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Empoli, 2 maçta da skor üretmeyi başaramadı. 12 haftada 9 kez rakip fileleri havalandırabilen Empoli, ligin en zayıf hücum performanslarından birini sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Sassuolo, lidere 10 kişiyle kaybetti. Sahadan 4-0’lık ağır bir mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, 12 hafta sonunda 5., son 4 haftadan ise 3. mağlubiyetini  aldı. Alessio Dionisi ve öğrencileri, son haftalarda iyi performanslar sergileyemedi. Sassuolo’nun kötü gidişatını göz önüne aldığımızda, fikstür zorluğunu da belirtmek gerekli. Son 4 haftada Atalanta, Napoli ve İnter’e kaybeden konuk ekip, Hellas Veron karşısında ise galip gelmeyi başardı. Ligin orta sıralarına demir atan Sassuolo, bu hafta yeniden yükselişe geçmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek isteyen Empoli ve Sassuolo karşı karşıya geliyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.93

Bets10 Bahis Oranı: 25.57