Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Bayern Münih İddaa Tahmini 05.11.2022

5 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

Berlin Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Hertha Berlin galibiyetine 9.43, beraberliğe 6.75, Bayern Münih galibiyetine ise 1.27 oran belirlemiş durumda. 

Hertha Berlin Toparlanamadı

Hertha Berlin cephesinde teknik adam Sandro Schwarz’ın tahtı sallanıyor. Almanya Bundesliga’da ilk 12 haftanın 10’nu puan kayıplarıyla geçiren ev sahibi, geçen sezondan itibaren başlayan düşüşünü sürdürüyor. Küme düşmekten zor kurtulan ev sahibi, tüm transfer hamlelerine ve teknik adam hamlesine rağmen toparlanamadı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Hertha Berlin, sadece Augsburg ve Schalke 04 karşısında galibiyet yaşarken, geri kalan 10 haftadan ise 5 puan çıkarabildi. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Werder Bremen’e deplasmanda 1-0 kaybetti.

Bayern Münih Engel Tanımıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini bitime 2 hafta kala cebine koyan Bayern Münih, galibiyetlerine hız kesmeden devam etti. 6’da 6 yaparak grupları tamamlayan Nagelsmann ve ekibi, grupların en iyi performansını sergiledi. Son olarak iç sahada İnter engelini 2-0’lık net bir galibiyetle geçen konuk ekip, 6 haftada 18 gol bulmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Almanya Bundesliga sahnesinde ise 3 haftadır kazanan Bayern Münih, lider ile puan farkını 1’e kadar indirdi. Son olarak geçtiğimiz hafta Mainz 05 karşısında 6-1’lik galibiyete imza atan Bavyera ekibi, iki kulvarda birden yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Hertha Berlin – Bayern Münih Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin’de Stevan Jovetic, Jessic Ngankam ve Nsona’nın sakatlıkları devam ediyor. Bayern Münih cephesinde ise Manuel Neuer, Thomas Müller, Leroy Sane, Lucas Hernandez ve Bouna Sarr sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Chidera Ejuke, Wilfried Kanga.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Serge Gnabry, Leon Goretzka, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Maxim Choupo-Moting Sadio Mane.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu geri almak isteyen Bayern Münih iki kulvarda birden çok formda. Nagelsmann ve öğrencilerinin rahat galibiyetlerine Hertha Berlin deplasmanında devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.46

Hovarda Oranı: H2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih galibiyetlerine devam ediyor. Hertha Berlin engelini tek farklık galibiyetle geçen konuk ekip, Almanya Bundesliga’nın yeni lideri olmayı başardı.