Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Wolfsburg Bahis Tahmini 05.11.2022

Opel Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. 5 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak karşılaşma, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

intobet, Mainz 05 kazanır seçeneğine 2.06, beraberliğe 3.72, Wolfsburg kazanır seçeneğine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.86, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Mainz 05’e Ağır Darbe

Mainz 05’in üst sıra iddiası devam ediyor. Ev sahibi geçtiğimiz hafta Bayern Münih deplasmanından ağır bir hezimet almasına rağmen, ligin 9. sırasına yer aldı. 5. sırayla arasında sadece 2 puan fark bulunan Mainz 05, 12 haftalık fikstürden 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan toplamayı başarırken, sadece 4 kez mağlup oldu. Werder Bremen karşısında 2-0, Köln karşısında ise 5-0’lık harika galibiyetlere imza atan Bo Svensson’un öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Münih deplasmanından 6-2’lik mağlubiyetle döndü. Ev sahibinde hücum etkisi devam ederken, bu kez savunma hattı son şampiyon karşısında sınıfta kaldı. Mainz bu hafta kazanarak, yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Wolfsburg Vites Yükseltti

Wolfsburg, Almanya Bundesliga’da son 5 haftayı yenilgi almadan geçirdi. Niko Kovac ve öğrencileri sezona kabus gibi bir başlangıç yaparken, 5 hafta öncesine kadar küme düşme hattında yer alıyor. Son 5 haftadan ise 3 beraberlik, 2 galibiyetle ayrılan konuk ekip, düşme hattından kurtuldu ve 12. sıraya kadar yükseldi. Stuttgart ve Bochum karşısında galip gelmeyi başaran Wolfsburg, Augsburg, Mönchengladbach ve Bayer Leverkusen karşısında ise 1’er puana razı geldi. Henüz düşme hattından uzaklaşmayı başaramayan konuk ekibin galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Wolfsburg son haftalarda hücum etkisiyle rakiplerine kolay kolay geçit vermiyor. Konuk ekip son 5 maçının tamamında skor üretmeyi başardı.

Mainz 05 – Wolfsburg Maç Bilgileri

Mainz 05 – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Anthony Caci, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Jonathan Burkardt.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son haftalarda skor üretmekte zorlanmayan iki takım karşı karşıya geliyor. Mainz 05 ve Wolfsburg’un 90 dakikayı karşılıklı gollerle tamamlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede galibiyet hedefine ulaşan taraf Wolfsburg oldu. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen konuk ekip, 3 farkla rakibine üstünlük kurdu ve haftayı 3 puanla noktalad.