Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Spezia İddaa Tahmini 05.11.2022

İddaa fikstüründe 5 Kasım Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Milan ile Spezia karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 22:45.

Rexbet, Milan galibiyetine 1.24, beraberliğe 6.30, Spezia galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.08, beraberliğe 5.53, konuk ekibe ise 10.65 oran veriyor.

Milan’da Moraller Yerinde

Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kader maçını kazandı. E Grubu’nun son haftası Salzburg karşısına kazanmak zorunda çıkan Stefano Pioli’nin öğrencileri, en yakın rakibini iç sahada 4-0 mağlup etmeyi başarırken, Son 16 biletini cebine koydu. 4-0’lık Zagreb zaferinin ardından devler sahnesinde etkisini sürdüren Milan, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Torino’ya deplasmanda kaybetmişti. Şampiyonlar Ligi için ligde ödün veren ve liderin 6 puan gerisine düşen son şampiyon, yeniden rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. 12 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başaran ev sahibi, sadece Napoli ve Torino karşısında mağlup oldu. Ev sahibi bu kritik haftayı 3 puanla kapatmak istiyor.

Spezia Tehlike Hattında

Spezia zor günler geçirmeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Fiorentina’ya iç sahada 2-1 kaybeden konuk ekip, son 5 haftadan 1 puan çıkarırken, adım adım düşme potasına yaklaştı. Fiorentina karşısında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, 10 kişi kaldıktan sonra mağlubiyetten kurtulamayan Luca Gotti’nin öğrencileri, 12 haftada sadece Empoli ve Sampdoria’yı mağlup edebildi. Maç kazanmakta zorlanan ve kötü bir savunma performansı ortaya koyan Spezia, bu hafta zirve takibindeki Milan’a deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip deplasmanda çıktığı 6 maçtan da mağlubiyetlerle ayrıldı.

Milan – Spezia Maç Bilgileri

Milan – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Mike Maignan, Calabria, Saelemaekers, Zlatan Ibrahimovic ve Alessandro Florenzi’nin sakatlıkları bulunuyor. Spezia cephesinde Viktor Kovalenko ve Simone Bastoni’nin sakatlıkları devam ediyor. Dimitris Nikolaou ise bu hafta kart cezalısı.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Fode Ballo-Toure, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Dimitrios Nikolaou, Albin Ekdal, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Mbala N’Zola, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden etkisini sürdüren Milan, deplasmandan henüz puan çıkarmayı başaramayan Spezia karşısında, iç saha avantajıyla rahat br galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan haftayı galibiyetle noktaladı. Ev sahibi 3 puan adına Spezia karşısında zorlanırken, 2-1’lik skorla galip geldi ve zirve takibini sürdürdü.