LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Sevilla İddaa Tahmini 06.11.2022

İspanya La Liga’da düşme hattında yer alan Sevilla deplasmanda, Real Betis’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Betis ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Betis kazanır 2.15, beraberlik 3.35, Sevilla kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış. 

Real Betis’den Önemli Galibiyet

Real Betis, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Maçın bitimine son 5 dakika kala arka arkaya 2 gol bulan Manuel Pellegri’nin öğrencileri, önemli bir 3 puan aldı ve zirve takibini devam ettirdi. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde HJK Helsinki karşısında da 3-0 kazanan Real Betis, grubu lider tamamladı ve doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazandı. La Liga’da bu hafta Endülüs derbisinde Sevilla’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Real Betis’de Joaquin, Juanmi ve Luiz Felipe sakat olan isimler. 

Sevilla’da Puan Kayıpları 

Sevilla’da üst üste puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’da Rayo Vallecano’yu konuk eden Sevilla, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta da galibiyet alamayan Jorge Sampaoli’nin ekibi, düşme hattına kadar geriledi. Şampiyonlar Ligi’nden de elenen Sevilla’nın yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edeceğini belirtelim. Bu hafta Endülüs derbisinde Real Betis’e konuk olacak Sevilla’da Isco kart cezalısı. Fernando, Jesus Corona ve Marcao ise sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler. 

Real Betis – Sevilla Maç Bilgileri

Real Betis – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Joaquin, Juanmi ve Luiz Felipe sakat olan isimler. Sevilla’da Isco kart cezalısı. Fernando, Jesus Corona ve Marcao ise sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler. 

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Marcao, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla’da gidişat iyi değil. La Liga’da oynadıkları son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Real Betis ise geçen hafta Anoeta’da Real Sociedad’ı 2-0 mağlup etti ve 3 puanı kaptı. Endülüs derbisinin de favorisiler. Benito Villamarin’de Real Betis, derbiden galibiyet ile ayrılır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…