LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Mallorca İddaa Tahmini 06.11.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Mallorca deplasmanda, Villarreal karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Villarreal ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 1.62, beraberlik 3.95, Mallorca kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış.

Villarreal’de Hedef Galibiyet

Villarreal, geçtiğimiz hafta San Mames Barria’da konuk olduğu Athletic Bilbao’ya 1-0 mağlup oldu. Vasat bir performans gösterdiler ve haklı bir yenilgi aldı. Yeni hocası Quique Setien yönetiminde çıktığı ilk maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Villarreal’de moraller bozuk. Son 8 haftada sadece 2 kez kazanabilen Villareal, ilk 4 yarışının da gerisinde kaldı. Avrupa Ligi’nde ise grubunu lider tamamlayan Villarreal, adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Bu hafta La Liga’da Mallorca’yı konuk edecek Villarreal’de Giovani Lo Celso, Alfonso Pedraza ve Gerard Moreno sakat olan isimler.

Mallorca Sürpriz Peşinde

Mallorca, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Espanyol ile 1-1 berabere kalan Mallorca, son 2 haftada 4 puan toplamayı başardı. La Liga’da geride kalan 13 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Javier Aguirre’nin ekibi, 13. sırada yer alıyor. Düşme hattının sadece 3 puan üzerinde olduklarını da belirtelim. Bu hafta ise La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Mallorca’da Antonio Raillo ve Pablo Maffeo’nun sakat olduğunu belirtelim. 

Villarreal – Mallorca Maç Bilgileri

Villarreal – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Giovani Lo Celso, Alfonso Pedraza ve Gerard Moreno sakat olan isimler. Mallorca’da Antonio Raillo ve Pablo Maffeo’nun sakat olduğunu belirtelim. 

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Giovani Lo Celso, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Nicolas Jackson

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Villarreal, maçın favorisi. La Ceramica’da bu hafta Mallorca karşısında kazanacakalarını düşünüyorum. Yeni hocaları Quique Setien yönetiminde ilk 3 puanını alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…