Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Schalke 04 Bahis Tahmini 05.11.2022

5 Kasım Cumartesi günü, Werder Bremen sahasında en alt sıraya demir atan Schalke 04‘ü konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 13. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 20:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Best10, Werder Bremen galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.26, Schalke 04 galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.44, beraberliğe 3.75, konuk ekibe ise 4.11 oran veriyor.

Werder Bremen Evinde Kazandı

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcilerinden Werder Bremen, ilk 12h haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetlik bir performans grafiği ortaya koydu. Ev sahibi ligin yeni temsilcileri arasında en iyi 12 haftayı geçirirken, geçtiğimiz hafta iç sahada Hertha Berlin’i 1-0 mağlup etti. Freiburg ve Mainz 05 mağlubiyetlerinin ardından toparlanmayı başaran ev sahibi, 18 puanla 8. sırada yer alıyor. İlk 9 haftaya hücum performansıyla damga vuran Ole Werner ve öğrencileri, aldığı üst üste mağlubiyetlere skor üretmeyi başaramazken, geçtiğimiz hafta sahneye Fülkurg çıktı ve takımına bir kez daha 3 puanı getirdi.

Schalke 04 Kaybetmeye Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta sahasında Freiburg’u konuk eden Schalke 04, 90 dakika boyunca kendi yarı sahasından çıkmakta zorlanırken, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Haftaya ligin en alt sırasında giren konuk ekip, bu mağlubiyetle birlikte zayıf halka olmaya devam etti. Son 6 haftanın tamamında mağlup olan Schalke 04 cephesinde, Thomas Reis hamlesi de kötü gidişata çare olmadı. Teknik adam değişikliğinin ardından mağlubiyetlerine devam eden konuk ekip, 12 haftalık fikstürden 1 galibiyet çıkarabilirken, o galibiyeti ise en yakın rakibi Bochum karşısında aldı. Kısa sürede küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, geri döndüğü Almanya Bundesliga’ya adapte olmakta zorlanıyor. Schalke 04 kalesinde bu sezon 28 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri sadece 11 kez havalandırabildi.

Werder Bremen – Schalke 04 Maç Bilgileri

Werder Bremen – Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bremen cephesinde Nicolai Rapp ve Agu’nun sakatlıkları devam ediyor. Schalke 04 takımında Leo Greiml, Kaminski, Zalazar, Ouwejan ve Van den Berg’in sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Oliver Burke, Mitchell Weiser, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Thomas Ouwejan, Alex Kral, Dominick Drexler, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 2 hafta sonra galibiyete uzanan Werder Bremen, yeniden yükselişe geçti. Ev sahibi en alt sıradaki Schalke 04 karşısında galibiyetlerine ve üst sıra takibine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Werder Bremen sahasında Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası Schalke 04’ü mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi Fülkurg ve Marvin Ducksch’un golleriyle 3 puana uzandı.