Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Manchester United İddaa Tahmini 06.11.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Aston Villa evinde, Manchester United’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Aston Villa Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Aston Villa kazanır 3.50, beraberlik 3.60, Manchester United kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

Aston Villa Mağlup Oldu

Aston Villa, geçtiğimiz haftayı farklı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United’a 4-0 mağlup oldular. Yeni hocasıu Unai Emery yönetiminde çıktıkları ilk maçtan da puan alamadılar. Premier Lig’de geride kalan 13 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Aston Villa, alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Düşme hattında yer alan Leicester City’nin sadece 1 puan üzerinde olduklarını belirtelim. Bu hafta Manchester United ile karşılaşacak olan Aston Villa’da Boubacar Kamara ve Diego Carlos’un sakatlıkları sürüyor.

Manchester United Takipte

Manchester United, Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu West Ham’ı konuk eden Manchester United, Markus Rashford’un attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 11 puan toplayan Kırmızı Şeytanlar, üst sıra takibini devam ettiriyor. Lider Arsenal’ın 8 puan gerisindeler ama bu hafta Arsenal ile Chelsea karşı karşıya gelecek. Manchester United’ın haftayı 3 puan ile kapatması son derece önemli. Villa Park’da Aston Villa’ya konuk olacak Manchester United’da Bruno Fernandes kart cezalısı. Raphael Varane ve Anthony Martial ise sakat.

Aston Villa – Manchester United Maç Bilgileri

Aston Villa – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Boubacar Kamara ve Diego Carlos’un sakatlıkları sürüyor. Manchester United’da Bruno Fernandes kart cezalısı. Raphael Varane ve Anthony Martial ise sakat.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony Jadon Sancho, Markus Rashford

İddaa Tahmini

Aston Villa, geçtiğimiz hafta St. James Park’da farklı kaybetti. Newcastle United’a 4-0 kaybettiler. Manchester United ise Old Trafford’da konuk ettiği West Ham’ı tek golle 1-0 mağlup etti. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladılar. Villa Park’da Manchester United’ı 3 puana yakın görüyorum. Erik ten Hag’ın ekibi, haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.89

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…