Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Torino Bahis Tahmini 06.11.2022

6 Kasım Pazar günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde, Bologna ile Torino karşı karşıya gelecek. Günün ilk maç Türkiye saati ile 14:30’da sahne alırken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Bologna galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.10, Torino galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Bologna 2 Haftadır Kazanıyor

İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Monza deplasmanına konuk olan Bologna, Marko Arnautovic’in yokluğunda Lewis Ferguson ve Riccardo Orsolini’nin golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. Lecce galibiyetinin ardından yükselişine devam eden Bologna, bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyete imza attı. 4 hafta önce göreve Thiago Motta’yı getirdi. Yeni hocasıyla kısa sürede yükselişe geçen ev sahibi, 12 haftadan 13 puan topladı ve 12. sırada yer aldı. Düşme hattı ile arasındaki puan farkını açmaya başlayan Bologna, yükselen performans grafiğini bu hafta iç sahada Torino’ya karşı sürdürmek istiyor.

Torino’dan Üst Üste Galibiyetler

Torino geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde harika bir galibiyete imza attı. Ivan Juric’in öğrencileri, son şampiyon karşısında ilk 45 dakikayı 2-0’lık üstünlükle geçirirken, 90 dakika sonunda 2-1’lik galibiyete uzandı. Konuk ekibe 3 puanı getiren goller Djidji ve Miranchuk’tan geldi. Deplasmanda alınan Udinese galibiyetinin ardından yükselişini sürdüren Torino, son 2 haftada ligin iddialı takımlarını mağlup etmeyi başardı. 12 haftadan 17 puan toplamayı başaran konuk ekip, 9. sıraya kadar yükseldi. Üst sıra takibini sürdüren Torino, galibiyetlerine Bologna deplasmanında devam etmek istiyor.

Bologna – Torino Maç Bilgileri

Bologna – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Antonio Giua. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Denso Kasius ve Kevin Bonifazi sakat. Torino cephesinde ise Karol Linetty’in kart cezası bulunuyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Marko Arnautovic, Denso Kasius, Nicola Sansone, Marko Arnautovic.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Antonio Sanabria, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin yükselişteki takımları Bologna ve Torino kozlarını paylaşacak. Yükselişlerini sürdürmek isteyen iki takımında bu zorlu mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Bologna iç sahada galibiyet hedefine ulaştı. İki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.