Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Arsenal İddaa Tahmini 06.11.2022

İngiltere Premier Lig’de liderliğini sürdüren Arsenal deplasmanda, Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Chelsea ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.30, Arsenal galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsea Deplasmanda Kaybetti

Chelsea, Premier Lig’de uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de Brighton’a konuk olan Maviler, rakibine 4-1 kaybetti. Özellikle savunmada yapılan hatalar pahalıya patladı ve Chelsea, sahadan puansız ayrıldı. Graham Potter yönetiminde de ilk kez mağlup oldular. Londra derbisi öncesinde Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Zagreb’i 2-1 ile geçen Chelsea, gruptan lider olarak çıkmayı başardı ve moral buldu. Bu hafta Arsenal’ı konuk edecek Chelsea’de Wesley Fofana, N’Golo Kante ve Kepa’nın sakatlıkları sürüyor.

Arsenal Farklı Kazandı

Arsenal, geçtiğimiz hafta Emirates’de konuk ettiği Nottingham Forest karşısında farklı kazandı. Rakibini 5-0 ile geçmeyi başaran Mikel Arteta’nın öğrencileri, Premier Lig’de liderliğini devam ettiriyor. Geride kalan 12 maçta 31 puan toplayan Arsenal, en yakın takipçisi Manchester City’nin 2 puan önünde. 2 kulvarda da yoluna devam eden Arsenal, Avrupa Ligi’nde ise gruptan lider çıktı ve son 16 turuna kaldı. Premier Lig’de bu hafta Chelsea’ye konuk olacak Arsenal’da Mohamed Elneny, Oleksandr Zinchenko ve Emile Smith Rowe’un sakatlıkları sürüyor.

Chelsea – Arsenal Maç Bilgileri

Chelsea – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Wesley Fofana, N’Golo Kante ve Kepa’nın sakatlıkları sürüyor. Arsenal’da Mohamed Elneny, Oleksandr Zinchenko ve Emile Smith Rowe’un sakatlıkları sürüyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Londra derbisinde favoriyi söylemek zor. Chelsea, Stamford Bridge’de iyi sonuçlar alıyor. Arsenal ise lider konumda ve hücumda çok üretken. Maviler, geçen hafta Brighton’a farklı kaybetti ve uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Savunmada pek güven vermediler. Londra derbisinde yüksek tempo ve bol gol beklentim var. 3 gol barajı aşılacaktır. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…