Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Montpellier Bahis Tahmini 06.11.2022

Fransa Ligue 1‘de 14. hafta mücadeleleri 6 Kasım Pazar günü sahne almaya devam ediyor. 9. sıradaki Clermont ile 15. sıradaki Montpellier karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

Gabriel Montpied Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Clermont galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.70, Montpellier galibiyetine ise 2.82 oran belirlemiş durumda.

Clermont Evine Berberlikle Döndü

Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanına konuk olan Clermont, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ev sahibine Neto’nun tek golü galibiyet için yeterli olamazken, Clermont son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Monaco ve Nantes karşısında 1’er puan alan ev sahibi, iç sahada Brest’e ise 3-1 kaybetti. Pascal Gastien ve öğrencileri, bu sezon iyi hücum performansları ortaya koyarken, savunmada ise aynı etkiyi gösteremedi. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Clermont, kalesini ise gole kapatamadı. 18 puanla 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, Montpellier karşısında kazanarak yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Montpellier Güven Vermedi

Montpellier cephesinde son 5 hafta mağlubiyetlerle geçti. Konuk ekip son 5 haftadan puan çıkarmayı başaramazken, 2 hafta önce yapılan teknik adam hamlesi de mağlubiyetlere çare olmadı. Göreve Romain Pitau’yu getiren konuk ekip, Lyon ve Rennes mağlubiyetleriyle düşüşüne devam etti. İlk 13 haftadan 4 galibiyet, 9 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran Montpellier, düşme potasından sadece 2 puan uzaklıkta. Zor günler geçiren ve toparlanmayı tüm çabalarına rağmen başaramayan konuk ekip, Fransa Ligue 1 sahnesinde güven vermemeye devam ediyor. Clermont deplasmanında toparlanmak isteyen Montpellier, 3 haftadır puan kaybeden rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Clermont – Montpellier Maç Bilgileri

Clermont – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marc Bollengier. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Maximiliano Caufriez kart cezalısı. Brandon Baiye ve Mehdi Zeffane sakat. Montpellier cephesinde ise Stephy Mavididi kart cezalısı. Dimitry Bertaud ve Theo Sainte-Luce’nin sakatlığı bulunuyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Maxime Gonalons, Saif-Eddine Khaoui, Yohann Magnin, Jim Allevinah, Komnen Andric.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Bingourou Kamara, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Nicolas Louis Cozza, Teji Savanier, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Beni Makouana, Joris Chotard, Joris Chotard, Valere Germain.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 13 hafta rakibinden çok daha iyi bir performans ortaya koyan Clermont, bu hafta iç saha avantajıyla Montpellier karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.10

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Clermont ve Montpellier haftayı 1’er puanla tamamladı. İki takımda 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarıırken, galibiyet adına yeterli olamadı.