Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Köln Bahis Tahmini 06.11.2022

Almanya Bundesliga‘da 13. hafta heyecanı 6 Kasım Pazar akşamı devam ederken, Freiburg sahasında Köln‘ü konuk edecek. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Freiburg galibiyetine 1.73, beraberliğe 3.97, Köln galibiyetine ise 4.69 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazzandırıyor.

Freiburg Doludizgin

Almanya Bundesliga’da son 2 haftayı Werder Bremen ve Schalke 04 galibiyetleriyle geçiren Freiburg, 12 hafta sonunda puanını 24’e çıkarmayı başardı ve liderlik takibini sürdürdü. Zirveden sadece 2 puan uzaklıkta yer alan Christian Streich’in öğrencileri, ilk 12 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. Ligdeki etkisin UEFA Avrupa Ligi’ne taşımayı başaran Freiburg, namağlup bir performansla Son 16 biletini cebine koydu. İlk 4 haftanın tamamında kazanarak liderliği garantileyen ev sahibi, son 2 haftada ise beraberliklerle yetindi. Ev sahibi bu sezon 18 maça çıkarken, sadece ligde 2 kez mağlup oldu. Freiburg cephesinde harika performans grafiğiyle moraller yerinde.

Köln Lige Odaklandı

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 12 hafta sona erdiğinde üst sıra hedefinden uzak kalan Köln, UEFA Konferans Ligi’ne ise veda etti. Ligde 12 haftadan 4 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle 17 puan toplamayı başarabilen konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı 1-1’lik Hoffenheim beraberliğiyle birlikte 11. sıraya kadar geriledi. Steffen Baumgart ve öğrencileri, UEFA Konferans Ligi’nde ise 6 maçtan sadece 8 puan toplamayı başarabildi. Geçtiğimiz hafta Nice ile kader maçına çıkan Köln, 2-2’lik beraberlikle gruba veda etti. Kazanmaktan başka şansı olmayan Köln, 1 puana razı geldi ve Avrupa defterini tamamen kapattı. Rotasını lige çeviren Köln, Konferans Ligi dönüşü ligde yükselişe geçmek istiyor.

Freiburg – Köln Maç Bilgileri

Freiburg – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Manuel Gulde ve Roland Sallai sakat. Köln cephesinde ise Tim Lemperle, Dejan Ljubicic, Sebastian Andersson, Kristian Pedersen, Jonas Hector ve Florian Dietz’in sakatlığı bulunuyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 12 haftanın en iyi 3 performansından birini sergileyen Freiburg, Avrupa sahnesinden de istediğini aldı. Ev sahibi 2 haftalık galibiyet serisini Köln karşısında sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.73

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg evinde hataya yer vermedi. 2 golle kazanan ev sahibi, Köln karşısında kalesini gole kapatmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.