İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 06.11.2022

İddaa fikstüründe 6 Kasım Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Juventus – İnter: 2.5 ÜST, 1.73 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 6 Kasım Pazar günü derbi heyecanı yaşanırken, iki ezeli rakip Juventus ile İnter kozlarını paylaşacak. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden 2-0’lık PSG mağlubiyetiyle dönüyor. Devler sahnesinde bu sezon hayal kırıklığı yaşayan ev sahibi, 6 maçtan sadece 3 puan çıkarabildi. PSG mağlubiyetiyle birlikte Avrupa şansını zora sokan ev shibi, diğer maçın sonucuyla UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeyi başarabildi. İtalya Serie A Ligi’nde ise 3 haftadır Torino, Empoli ve Lecce’yi mağlup etmeyi başarabilen JUVE, lider ile arasındaki puan farkını 10’da tutmayı başardı. 12 haftadan sadece 22 puan toplayabilen Massimiliano Allegri ve öğrencileri, Serie A Ligi’nde de etkisiz bir performans grafiği ortaya koydu. Son 3 haftada toparlanma sinyalleri veren ekip, yükselişini derbi galibiyetiyle sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini 4’te 4 yaparak sürdüren İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’nde 12 haftadan 8 galibiyet, 4 mağlubiyetle 24 puan toplamayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, liderin 8 puan gerisinde. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise lider Bayern Münih ile birlikte gruptan çıkmayı başaran İnter, iki kulvarda birden etkili oldu. Ligde 4 haftadır kazanan konuk ekip, devler sahnesinde ise geçtiğimiz hafta lider Bayern Münih’e kaybetti. Serie A Ligi’nde harikulade bir seri yakalayan İnter, derbi galibiyetiyle yükselişini taçlandırmak istiyor. Bu sezon ezeli rakipleri Milan, Lazio ve Atalanta’ya kaybeden konuk ekip, Juvetnus karşısında derbi kabusuna son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde iki takımda ilk 12 hafta ezeli rakipleri karşısında aldığı mağlubiyetlerle hata kredisini doldurdu. Derbide artık kazanmaya ihtiyacı olan Juventus ve İnter, gol yollarında etkili olmayı başaracak ve zorlu mücadelede 2.5 gol barajı aşılacaktır.

Monza – Hellas Verona: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 15. sırasında yer alan Monza ile düşme hattındaki Hellas Verona, 6 Kasım Pazar günü karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde tarihinde ilk kez mücadele eden Monza, ilk 12 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. İlk 6 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan ve ligin en alt sırasına demir atan ev sahibi, göreve Raffaele Palladino’yu getirdikten sonra üst üste 3 maçtan galip çıkmayı başardı. Teknik adam etkisi Monza cephesinde kısa sürerken, ev sahibi son 3 haftada Empoli, , Milan ve Bologna’ya kaybetti. Yeniden küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan ev sahibi, bu hafta Hellas Verona karşısına çıkacak. Ev sahibi düşme hattı ile arasındaki puan farkını açma fırsatını iyi değerlendirmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Roma’yı evinde ağırlayan Hellas Verona, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, Serie A Ligi’nde üst üste 7. mağlubiyetini aldı. Son 7 haftadan puan çıkarmayı başaramayan konuk ekip, Salvatore Bocchetti yönetiminde zor günler geçirmeye devam ediyor. Düşme hattının içerisinde yer alan Hellas Verona, ilk 12 haftada sadece Sampdoria’y mağlup edebildi. Cremonese ile birlikte en alt sırayı paylaşan Hellas Verona, son 5 haftanın tamamında skor üretmeyi başarsa da, kötü savunma performansıyla mağlubiyetlerden kurtulamadı. Konuk ekip ligin güven vermeyen takımları arasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst üste mağlubiyetlerle zor günler geçiren Monza ve Hellas Verona, bu hafta kazanarak toparlanmak istiyor. İki takımında mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Clermont – Montpellier: MS 1, 2.10 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 14. hafta mücadeleleri 6 Kasım Pazar günü sahne almaya devam ediyor. 9. sıradaki Clermont ile 15. sıradaki Montpellier karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanına konuk olan Clermont, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ev sahibine Neto’nun tek golü galibiyet için yeterli olamazken, Clermont son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Monaco ve Nantes karşısında 1’er puan alan ev sahibi, iç sahada Brest’e ise 3-1 kaybetti. Pascal Gastien ve öğrencileri, bu sezon iyi hücum performansları ortaya koyarken, savunmada ise aynı etkiyi gösteremedi. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Clermont, kalesini ise gole kapatamadı. 18 puanla 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, Montpellier karşısında kazanarak yeniden yükselişe geçmek istiyor. Montpellier cephesinde son 5 hafta mağlubiyetlerle geçti. Konuk ekip son 5 haftadan puan çıkarmayı başaramazken, 2 hafta önce yapılan teknik adam hamlesi de mağlubiyetlere çare olmadı. Göreve Romain Pitau’yu getiren konuk ekip, Lyon ve Rennes mağlubiyetleriyle düşüşüne devam etti. İlk 13 haftadan 4 galibiyet, 9 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran Montpellier, düşme potasından sadece 2 puan uzaklıkta. Zor günler geçiren ve toparlanmayı tüm çabalarına rağmen başaramayan konuk ekip, Fransa Ligue 1 sahnesinde güven vermemeye devam ediyor. Clermont deplasmanında toparlanmak isteyen Montpellier, 3 haftadır puan kaybeden rakibi karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de ilk 13 hafta rakibinden çok daha iyi bir performans ortaya koyan Clermont, bu hafta iç saha avantajıyla Montpellier karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.23

Bets10 Bahis Oranı: 41.28