Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus İnter İddaa Tahmini 06.11.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 6 Kasım Pazar günü derbi heyecanı yaşanırken, iki ezeli rakip Juventus ile İnter kozlarını paylaşacak. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.45, İnter galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.62, beraberliğe 2.93, konuk ekibe ise 2.08 oran veriyor.

Juventus Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden 2-0’lık PSG mağlubiyetiyle dönüyor. Devler sahnesinde bu sezon hayal kırıklığı yaşayan ev sahibi, 6 maçtan sadece 3 puan çıkarabildi. PSG mağlubiyetiyle birlikte Avrupa şansını zora sokan ev shibi, diğer maçın sonucuyla UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeyi başarabildi. İtalya Serie A Ligi’nde ise 3 haftadır Torino, Empoli ve Lecce’yi mağlup etmeyi başarabilen JUVE, lider ile arasındaki puan farkını 10’da tutmayı başardı. 12 haftadan sadece 22 puan toplayabilen Massimiliano Allegri ve öğrencileri, Serie A Ligi’nde de etkisiz bir performans grafiği ortaya koydu. Son 3 haftada toparlanma sinyalleri veren ekip, yükselişini derbi galibiyetiyle sürdürmek istiyor.

İnter 4 Haftadır Kazanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini 4’te 4 yaparak sürdüren İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’nde 12 haftadan 8 galibiyet, 4 mağlubiyetle 24 puan toplamayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, liderin 8 puan gerisinde. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise lider Bayern Münih ile birlikte gruptan çıkmayı başaran İnter, iki kulvarda birden etkili oldu. Ligde 4 haftadır kazanan konuk ekip, devler sahnesinde ise geçtiğimiz hafta lider Bayern Münih’e kaybetti. Serie A Ligi’nde harikulade bir seri yakalayan İnter, derbi galibiyetiyle yükselişini taçlandırmak istiyor. Bu sezon ezeli rakipleri Milan, Lazio ve Atalanta’ya kaybeden konuk ekip, Juvetnus karşısında derbi kabusuna son vermek istiyor.

Juventus – İnter Maç Bilgileri

Juventus – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Doveri. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Paul Pogba, Gleison Bremer, Angel Di Maria, Leandro Paredes, Mattia De Sciglio, Samuel Iling, Weston Mckennie ve Moise Keans sakat. İnter cephesinde ise Samir Handanovic ve Marcelo Brozovic’in sakatlığı bulunuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Leonardo Bonucci, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde iki takımda ilk 12 hafta ezeli rakipleri karşısında aldığı mağlubiyetlerle hata kredisini doldurdu. Derbide artık kazanmaya ihtiyacı olan Juventus ve İnter, gol yollarında etkili olmayı başaracak ve zorlu mücadelede 2.5 gol barajı aşılacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.73

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus iç sahada İnter engelini zorlanmadan geçti. Ev sahibi 2 golle 3 puana uzanırken, rakibine gol şans dahi vermedi ve üst üste 4. lig galibiyetini aldı.