Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Lyon İddaa Tahmini 06.11.2022

İddaa fikstüründe 6 Kasım Pazar akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in derbi mücadelesinde, Marsilya ile Lyon karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Marsilya galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.70, Lyon galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.96, beraberliğe 3.10, konuk ekibe ise 2.71 oran veriyor.

Marsilya’da Hedef 3 Puan

Marsilya cephesinde rüya kabusa dönüştü. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftaya Igor Tudor yönetiminde namağlup performansıyla damga vuran Marsilya, son 4 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. Zirve yarışından adım adım uzaklaşan ev sahibi, bir darbe de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yerken, D Grubu’na en zayıf halka olarak veda etti. Geçtiğimiz hafta sahasında Tottenham’a kaybeden Marsilya, 6 maçtan sadece 6 puan toplayabildi. Fransa Ligue 1’de ise haftayı Strasbourg deplasmanında 2-2’lik beraberlikle noktalayan ev sahibi, zirvenin 11 puan gerisine geriledi. Dünya Kupası için sayılı günler kalırken, Marsilya bu kötü gidişatı derbi galibiyetiyle sonlandırmak istiyor.

Lyon 2 Haftadır Kazanıyor

Lyon, Laurent Blanc yönetiminde 2’de 2 yapmayı başardı. Peter Bosz yönetiminde sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Lyon, üst üste 5 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından Bosz ile yollarını ayırdı. Göreve Blanc’ı getiren konuk ekip, ilk maçında Rennes’e deplasmanda 3-2 kaybederken, son 2 haftada önce Montpellier, ardından Lille’i mağlup etmeyi başardı. Üst üste galibiyetlerle güven tazelemeyi başaran Lyon’da, derbi öncesi moraller yerinde. 20 puanla 8. sırada yer alan konuk ekip, ezeli rakibi karşısında kazanmak istiyor. Galibiyet hedefindeki Lyon, kazanması halinde rakibiyle puan farkını 1’e indirecek  ve üst sıralarda var olmaya devam edecek.

Marsilya – Lyon Maç Bilgileri

Marsilya – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi François Letexier. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Eric Bailly ve Pape Gueye sakat. Lyon cephesinde ise Julian Pollersbeck ve Corentin Tolisso’nun sakatlığı bulunuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Malo Gusto, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

İddaa Tahmini

Dev maçta kazanan zirve yarışında ben de varım demeyi başaracak. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Marsilya ve Lyon, dev maçın ilk yarısında birbirlerine üstünlük şansı vermeyecek ve galibiyet şansını ikinci yarıya bırakacaktır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.99

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya kabusa derbi galibiyetiyle son verdi. Devre arasına Samuel Gigot’un golüyle 1-0 önde giren ev sahibi, ikinci yarda Lyon’a gol şansı tanımadı ve tek golle 3 puana uzandı.