Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Brest Bahis Tahmini 06.11.2022

6 Kasım Pazar günü beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nice ile Brest kozlarını paylaşacak. Mücadeleye Allianz Riviera Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Nice galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.70, Brest galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.95, 2.5 Alt 1.86 oran kazandırıyor.

Nice Yükselişe Geçti

Nice, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nu lider tamamladı. Lucien Favre ve öğrencileri, konuk olduğu Köln deplasmanından 2-2’lik beraberlikle notalarken, grupta liderliğini sürdürdü. Konferans Ligi’nde hedeflerine ulaşan Nice, Dünya Kupası arasına kadar rotasını Fransa Ligue 1’e çevirdi. Ligue 1’de son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başaran ev sahibi, 4 maçlık yenilmezlik serisiyle 10. sıraya kadar yükseldi. Sezona iyi başlamayan ve geç açılan Nice, son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çekiyor. Avrupa’dan yorgun dönen ev sahibi, Brest karşısında 3 puan arayacak. Ev sahibinin üst sıralar yetişmek için galibiyete ihtiyacı var.

Brest Düşme Hattında

Brest sahasında 1 puana razı geldi. İç sahada konuk ettiği Reims ile golsüz berabere kalan konuk ekip, 3-1’lik Clermont galibiyetinin ardından, yeni hocasıyla kaybetmemeye devam etti. İlk 10 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Brest, göreve Bruno Grougi’yi getirdikten sonra, son 3 haftadan 4 puan topladı. Henüz düşme hattından kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bu sezon kalesinde 26 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise 14 gol gönderdi. Ligde zor günler geçirmeye yeni hocasıyla devam eden Brest, bu hafta Nice deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip 4 maçtır kaybetmeyen Nice karşısında kazanmak istiyor.

Nice – Brest Maç Bilgileri

Nice – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jeremy Stinat. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Melvin Bard kart cezalısı. Andy Delort ve Marcin Bulka sakat. Brest cephesinde ise Islam Slimani’nin kart cezası bulunuyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Mario Lemina, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Mahdi Camara, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Mathias Pereira Lage, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır maç kaybetmeyen Nice, Konferans Ligi’ni lider tamamladı. Ev sahibinin yenilmezlik serisini Brest karşısında 3 puanla sürdüreceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İç sahada 3 puan Nice’ın oldu. Ev sahibi galibiyet hedefine Gaetan Laborde’nin tek golüyle ulaşırken, beklediğimiz gibi haftayı 3 puanla tamamladı.