Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Newcastle United Bahis Tahmini 06.11.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Southampton evinde, Newcastle United’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Southampton ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Southampton kazanır 4.05, beraberlik 3.70, Newcastle United kazanır ise 1.95 olarak açıklanmış.  

Southampton’ın İşi Zor

Southampton, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Crystal Palace deplasmanından puansız döndü. Selhurst Park’da konuk oldukları rakibine 1-0 kaybettiler. Premier Lig’de son 5 maçta sadece Bournemouth deplasmanında kazanabilen Southampton, atl sıralarda yer almaya devam ediyor. Geride kalan 13 haftada 12 puan toplayabildiler ve düşme hattının 1 basamak üzerinde bulunuyorlar. Bu hafta kaybetmeleri halinde, düşme hattına gerileme ihtimalleri oldukça yüksek. Maç öncesinde Southampton’da Kyle Walker Peters ve Armel Bella Kotchap’ın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United 8 Maçtır Kaybetmiyor

Newcastle United’da yüzler gülüyor. Premier Lig’de haftalardır mağlubiyet yüzü görmeyen Eddİe Howe’un ekibi, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Geçen hafta St. James Park’da konuk ettikleri Aston Villa’yı 4-0 mağlup ettiler. Bu galibiyet ile üst üste 3. Galibiyetini alan Newcastle United, Premier Lig’de 8 maçtır ise kaybetmiyor. 24 puan ile 4. Sırada bulunan Newcastle United, bu sezon Şampiyonlar Ligi potasında yer alıyor ve adından söz ettiren bir takım haline geldiler. Bu hafta konuk olacakları Southampton karşısında da maçın favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Newcastle United’da Joelinton kart cezalısı. Emil Kraft, Alexander Isak ve Karl Darlow’un ise sakatlıkları devam ediyor.

Southampton – Newcastle United Maç Bilgileri

Southampton – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Kyle Walker Peters ve Armel Bella Kotchap’ın sakatlıkları devam ediyor. Newcastle United’da Joelinton kart cezalısı. Emil Kraft, Alexander Isak ve Karl Darlow’un ise sakatlıkları devam ediyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Stuart Armstrong, Adam Armstrong, Che Adams

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Saint Allan Maximin

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Aston Villa’yı 4-0 mağlup ettiler. Premier Lig’de tam 8 maçtır da yenilgi yüzü görmediler. Southampton ise istikrarsız. Geçen hafta Crystal Palace deplasmanında puan alamadılar. Çıkışta olan Newcastle United, haftayı 3 puan ile kapatır. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…