Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Liverpool İddaa Tahmini 06.11.2022

İngiltere Premier Lig’de bu sezon deplasmanda galibiyet alamayan Liverpool, Tottenham’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 19.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Tottenham Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Tottenham kazanır 3.30, beraberlik 3.70, Liverpool kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış.

Tottenham’da Önemli Eksik

Tottenham, geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Marsilya deplasmanına konuk oldu. 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanan Londra ekibi, grubu lider tamamladı ve adını son 16 turuna yazdırdı. Premier Lig’de ise geçen hafta Bournemouth deplasmanında 2-0 geriye düşen Tottenham, ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı 3-2 çevirdi ve haftayı 3 puan ile kapattı. 2 maç aradan sonra kazanan Antonio Conte’nin öğrencileri, bu hafta Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Tottenham’da Heung Min Son, Richarlison ve Dejan Kulusevski’nin sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool’da Şok Puan Kayıpları

Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da konuk ettiği Leeds United karşısında şok bir mağlubiyet yaşadı. Rakibine 2-1 kaybeden Liverpool, kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Premier Lig’de son 2 haftada düşme hatttındaki takımlara mağlup olan Jurgen Klopp’un ekibi, 9. Sıraya kadar geriledi. Son 2 maçta Nottingham Forest ve Leeds United maçlarından puan çıkartamadılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi Napoli’yi 2-0 mağlup ederek grubu 2. Sırada tamamlayan Liverpool, son 16 turuna adını yazdırdı. Bu sezon Premier Lig’de deplasman galibiyeti bulunmayan Liverpool’un Tottenham deplasmanında da işi pek kolay değil. Maç öncesinde Liverpool’da Diogo Jota, Arthur, Naby Keita, Luis Diaz ve Joel Matip sakat olan isimler.

Tottenham – Liverpool Maç Bilgileri

Tottenham – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Heung Min Son, Richarlison ve Dejan Kulusevski’nin sakatlıkları bulunuyor. Liverpool’da Diogo Jota, Arthur, Naby Keita, Luis Diaz ve Joel Matip sakat olan isimler.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Pierre Emile Höjbjerg, Rodrigo Bentancur, Matt Doherty, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Lucas Moura, Harry Kane

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından gerçekten zor bir karşılaşma diyebiliriz. Liverpool’un bu sezon Premier Lig’de deplasmanda oynadığı maçlarda galibiyet alamadığını belirtelim. Tottenham ise geçen hafta Bournemouth’u deplasmanda 3-2 ile geçtiler ama gol yeme sorunları devam ediyor. Haftanın merakla beklenen maçında bol gol bekliyorum. İki takımda skor üretir ve 3 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…