Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Moanco İddaa Tahmini 06.11.2022

Toulouse sahasında Moanco‘yu konuk edecek. Fransa Ligue 1′in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelesi, 6 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2.

intobet, Toulouse galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.95, Monaco galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.48, KGYOK 2.60 oran kazandırıyor.

Toulouse Deplasmanda Kaybetti

Fransa Ligue 1’in 13. haftasında Lens deplasmanına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle konuk olan Toulouse, deplasmanda puan kayıplarına devam etti. Ev sahibi iç sahada 2’de 2 yapmayı başarırken, geçtiğimiz haftaya kadar 2 deplasman maçından 2 beraberlik almıştı. Geçtiğimiz hafta Lens’e deplasmanda 3-0 kaybeden Philippe Montanier’in öğrencileri, güçlü rakibi karşısında iyi bir sınav veremedi. Hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan Toulouse, 13 hafta sonunda 5. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ligin yeni temsilcisi 16 puanla 11. sırada yer alırken, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Ev sahibi ligin yeni temsilcileri arasında en iyi performansı ortaya koydu.

Monaco Güven Tazeledi

Monaco, UEFA Avrupa Ligi’nden Son 16 Play Off biletiyle dönüyor. İç sahada Ferencvaros’u 4-1 mağlup etmeyi başaran Philippe Clement’in öğrencileri, son şansını iyi değerlendirdi. Fransa Ligue 1’de ise geçtiğimiz hafta Angers’i iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başaran Monaco, son 8 haftadan 6. galibiyetini aldı. Son 8 haftada sadece Lille deplasmanında kaybeden konuk ekip, son haftalarda yükselişte. 6. sıraya kadar çıkmayı başaran ve üst sıraları bırakmayan Monaco, bu hafta Toulouse deplasmanına konuk olacak. 11 puan geride zirve takibini sürdüren Monaco, iki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle güven tazeledi.

Toulouse – Monaco Maç Bilgileri

Toulouse – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Millot. Mücadele Toulouse Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse takımında Rhys Healey sakat. Monaco cephesinde ise Benoit Badiashile kart cezalısı. Ruben Aguilar’ın sakatlığı bulunuyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Issiaga Sylla, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

Monaco’nun11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Malang Sarr, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan ve üst sıralara yetişen Monaco, Avrupa dönüşü galibiyetlerine devam edecektir. Konuk ekip ligin yeni temsilcisi Toulouse karşısında, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco, Ligue 1 sahnesinde galibiyetlerine devam ediyor. Konuk ekip Toulouse deplasmanından Golovin ve Embolo’nun golleriyle 3 puan çıkardı. Kazananları tebrik ederiz.