Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Crystal Palace Bahis Tahmini 06.11.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Crystal Palace deplasmanda, West Ham’ın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

West Ham ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 2.00, beraberlik 3.55, Crystal Palace kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

West Ham Deplasmanda Kaybetti

West Ham, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’a 1-0 mağlup oldular. Premier Lig’de deplasmanda sorun yaşayan Londra ekibi, son 5 deplasman maçında da galibiyet alamadı. İç sahada ise iyi bir seri yakaladıklarını belirtelim. Taraftarı önünde oynadıkları son 3 Premier Lig maçını da kazandılar. Üst üste 3 iç saha maçından da galibiyet ile ayrılan David Moyes’un ekibi, bu hafta Crystal Palace karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde West Ham’da Lucas Paqueta ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace Deplasmanda Kayıp

Crystal Palace, bu sezon deplasman maçlarında sorun yaşayan bir takım. Premier Lig’de aldıkları 4 galibiyete de Selhurst Park’da ulaştılar. Geçen hafta iç sahada konuk ettiği Southampton’ı 1-0 ile geçen Crysta Palace, Premier Lig’de 4. Galibiyetini aldı. Orta sıralarda yer alan Patrick Vieira’nın ekibi, deplasmanda ise puan kaybetmeye devam ediyor. Bu sezon Premier Lig’de oynadıkları tüm deplasman maçlarında da puan kaybettiler ve henüz dış saha galibiyeti alamadılar. Bu hafta West Ham’a konuk olacak Crystal Palace’da Nathaniel Clyne ve James McArthur’un sakatlıkları devam ediyor.

West Ham – Crystal Palace Maç Bilgileri

West Ham – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Lucas Paqueta ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace’da Nathaniel Clyne ve James McArthur’un sakatlıkları devam ediyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

West Ham, maçın favorisi. Bu sezon Premier Lig’de 4 galibiyetleri var ve bunun 3’ünü taraftarı önünde aldılar. Öte yandan iç sahada oynadıkları son 3 maçı da kazandıklarını belirtelim. Deplasmanda etkisiz olan Crystal Palace’ı mağlup etmeyi başarırlar. West Ham’dan 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.68

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…