LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Valladolid Bahis Tahmini 08.11.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Valladolid deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Athletic BilbaoValladolid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Athletic Bilbao kazanır 1.46, beraberlik 4.65, Valladolid kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao Puansız Döndü 

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Girona deplasmanından puansız döndü. İkinci yarıda yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler. La Liga’da özellikle son dönemde ciddi puan kayıpları yaşayan Bask ekibi, ilk 6 yarışının da gerisinde kaldı. Son 6 maçta sadece Villarreal karşısında kazanabildiler. Bu hafta ise San Mames Barria’da Valladolid’i konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Athletic Bilbao’nun kazanmasını bekliyorum. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Dani Garcia’nın sakatlığı sürüyor. 

Valladolid Sürpriz Arayacak 

Valladolid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahadak onuk ettikleri Elche karşısında 2-1 kazanmayı başardılar. Nuevo Jose Zorrilla’da üst üste galibiyetler alan Valladolid, iç sahadaki galibiyet serisini devam ettirdi. La Liga’da puanını 17’ye yükselten Valladolid’de moraller yerinde. Bu hafta ise San Mames Barria’da konuk olacakları Athletic Bilbao karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Valladolid’de Luiz Perez ve Anuar Tuhami sakat olan isimler. 

Athletic Bilbao – Valladolid Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Dani Garcia’nın sakatlığı sürüyor. Valladolid’de Luiz Perez ve Anuar Tuhami sakat olan isimler. 

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, geçen hafta Girona deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-1 kaybettiler. Valladolid ise Elche karşısında 3 puanı kaptı. Elche’yi 2-1 ile geçen Valladolid, iç sahadaki çıkışını devam ettirdi. Athletic Bilbao, yavaş yavaş üst sıralardan uzaklaşıyor. Bask ekibinden bu hafta reaksiyon bekliyorum. Valladolid’i mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, moral buldu. İç sahada konuk ettikleri Valladolid’i 3-0 ile geçen Bask ekibi, haftayı 3 puan ile kapattı.