LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Girona İddaa Tahmini 08.11.2022

İspanya La Liga’da son sırada yer alan Elche evinde, Girona karşısında sezonun ilk galibiyetini arıyor. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Elche ile Girona zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Elche galibiyetinin 2.95, beraberlik tercihinin 3.40, Girona galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Elche 13 Maçtır Kazanamıyor 

Elche, geçtiğimiz hafta yine puan kaybetti. Valladolid deplasmanına konuk olan Elche, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon La Liga’da 13 hafta geride kaldı ve Elche’nin henüz galibiyeti bulunmuyor. 13 hafta sonunda sadece 4 puan toplayabildiler. La Liga’da galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda olan Elche, bu hafta Girona’yı konuk edecek. Maç öncesinde Elche’de Javier Pastore’nin sakatlığı devam ediyor. 

Girona Evinde Kazandı 

Girona, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao karşısında 3 puan almayı başardılar. Rakibini 2-1 mağlup eden Girona, bu sezon La Liga’da 3. kez galibiyet sevinci yaşadı. Geçen hafta Girona’ya galibiyeti getiren goller ise David Lopez ve Ivan Martin’den geldi. Bu hafta La Liga’nın son sırasındaki Elche’ye konuk olacak Girona, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Girona’da herhangi bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Elche – Girona Maç Bilgileri

Elche – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Javier Pastore’nin sakatlığı devam ediyor. 

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

Elche, La Liga’da galibiyet hasreti yaşıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Valladolid deplasmanında 2-1 kaybettiler. Tam 13 maçtır galibiyet alamayan Elche, ligde son sırada. Girona ise geçen hafta Athletic Bilbao’yu 2-1 mağlup etti. La Liga’da 7 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar. Son sıradaki Elche karşısında da kazanarak, bu sezon ilk kez üst üste 2. galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.15

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona, haftayı 3 puan ile kapattı. Elche deplasmanında 2-1 kazandılar ve üst üste 2. galibiyetini elde ettiler.