TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Sivasspor İddaa Tahmini 07.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan Fenerbahçe iç sahada, Sivasspor karşısında da galibiyet arayacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

FenerbahçeSivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.38, beraberlik 5.43, Sivasspor kazanır ise 8.77 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe 4 Maçtır Kazanıyor 

Fenerbahçe’de işler yolunda gidiyor. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Dynamo Kiev’in konuğu olan Fenerbahçe, Arda Güler ve Willian Arao’nun golleriyle 2-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetin ardından grubu lider bitirmeyi başaran Fenerbahçe, adını son 16 turuna yazdırdı. Süper Lig’de ise üst üste 4 maçtır kazanıyorlar. Geçen hafta ligde İstanbulspor’u farklı geçen Jorge Jesus’un ekibi, sahadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de son 4 maçını kazanan ve 7 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe’nin Sivasspor karşısında da kazanması bekleniyor. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres, Diego Rossi, Gustavo Henrique ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Sivasspor Evinde Kaybetti 

Sivasspor, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Önce Trabzonspor deplasmanında 1-0 kaybeden Sivasspor, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Antalyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçı da kaybeden RIza Çalımbay’ın ekibi, bu 2 maçta gol dahi atamadı. Konferans Ligi’nde ise hafta içi Slavia Prag deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Sivasspor, puanını 11 yaptı ve grubunu lider bitirmeyi garantiledi. Bu hafta Fenerbahçe’ye konuk olacak Sivasspor’da Leke James ve Uğur Çiftçi sakat olan isimler.

Fenerbahçe – Sivasspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres, Diego Rossi, Gustavo Henrique ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. Sivasspor’da Leke James ve Uğur Çiftçi sakat olan isimler.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Enner Valencia, Joao Pedro

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta İstanbulspor deplasmanından 5-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Fenerbahçe’den yine galibiyet bekliyorum. Sivasspor karşısında erken golle, devreye önde girmeyi başarırlar. 

İddaa Oranı: İY 1, Oran 1.62

Bets10 Oranı: İY 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, Süper Lig’de üst üste 5. galibiyetini aldı. Sivasspor’u 1-0 mağlup ettiler ve liderliğini sürdürdüler.