TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Başakşehir İddaa Tahmini 07.11.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Hatayspor evinde, Başakşehir karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Hatayspor ile Başakşehir zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Hatayspor galibiyetinin 4.51, beraberlik tercihinin 3.61, Başakşehir galibiyetinin ise 1.92 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hatayspor Düşme Hattında 

Hatayspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Volkan Demirel’in ekibi, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Ankaragücü karşısında vasat bir performans gösterdiler ve haklı bir yenilgi yaşadılar. Süper Lig’de geride kalan 11 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Hatayspor’un düşme hattında yer aldığını belirtelim. Son sıradaki Ümraniyespor ile aralarında 4 puanlık fark var. Bu hafta Başakşehir’i konuk edecek Hatayspor’da Christian Atsu ve Kevin Soni’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Başakşehir Grubu Lider Bitirdi 

Başakşehir, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Giresunspor karşısında hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri rakibini 3-1 mağlup ettiler ve Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından moral buldular. Süper Lig’de bu sezon 23 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun ekibi, 2. sırada yer alıyor. Lider Fenerbahçe’nin sadece 3 puan gerisindeler. Konferans Ligi’nde ise iyi bir sezon geçiren Başakşehir, geçen hafta Hearts’ı 3-1 ile geçti ve gruptan lider çıkmayı başardı. Süper Lig’de bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Başakşehir’de Mesut Özil’in sakatlığı sürüyor. 

Hatayspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Hatayspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Hatayspor, geçen hafta konuk olduğu Ankaragücü deplasmanında 4-1 mağlup oldu. Rakibi karşısında vasat bir performans gösterdiler. Başakşehir ise zirve takibini devam ettiriyor. Geçen hafta Giresunspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Başakşehir, maçın favorisi. Hatayspor deplasmanında kazanmayı başarırlar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, zirve yarışında 2 puan kaybetti. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanında 3-3 berabere kaldılar.