Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Empoli İddaa Tahmini 08.11.2022

İddaa fikstüründe 8 Kasım Sal akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Napoli ile Empoli karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak.

intobet, Napoli galibiyetine 1.20, beraberliğe 7.60, Empoli galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.33, 2.5 Alt 3.31 oran kazandıırıyor.

Napoli Zirvede Doludizgin

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftaya Luciano Spalletti ve öğrencileri damga vurdu. 13maçtan 11 galibiyet,  2 beraberlikle 36 puan toplamayı başaran Napoli, en yakın rakibiyle puan farkını 6’ya yükseltti ve liderlik koltuğunu sağlama aldı. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda liderliği ilk 5 maçını kazanarak garantileyen Napoli, geçtiğimiz hafta Liverpool deplasmanında sezonun ilk mağlubiyetini alırken, devler sahnesi dönüşünde Atalanta’yı deplasmanda Osimhen ve Eljif Elmas’ın golleriyle mağlup etmeyi başardı. En yakın rakibine karşı deplasmanda harika bir futbol ortaya koyan ve Serie A Ligi’nde üst üste 9. galibiyetini alan ev sahibi, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor. 13 maçta tam 32 gol bulmayı başaran Napol, kalesinde ise sadece 10 gole izin verdi.

Empoli Tek Golle Kazandı

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftayı 3 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakırken, 14 puanla 14. sırada kendisine yer buldu. Paolo Zanetti ve öğrencileri, zorlu fikstürde Juventus ve Atalanta’ya gol dahi atamadan mağlup olurken, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Sassuolo karşısında tek golle galip gelmeyi başardı. Ligde uzun süre sonra iyi bir savunma performansı ortaya koyan konuk ekip, düşme hattı ile arasındaki farkı 8 puana çıkardı. Galibiyetlerine lider karşısında devam etmek isteyen Empoli, ligin en formda takımı karşısında sürpriz arayacak. Attığı 10 gole karşılık, konuk ekip kalesinde 17 gole engel olamadı.

Napoli – Empoli Maç Bilgileri

Napoli – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Amir Rrahmani’nin sakatlığı devam ediyor. Empoli cephesinde ise Koni De Winter ve Alberto Grassi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Liberato Cacace, Nedim Bajrami, Nicolas Haas, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Mattia Destro, Sam Lammers.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri Napoli, en yakın rakipleriyle puan farkını açmaya devam ediyor. Kısa sürelik rotasını Serie A Ligi’ne çeviren ev sahibi, rahat galibiyetlerine Empoli karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.32

intobet Oranı: H1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Namağlup lider Napoli, iç sahada rahat galibiyetlerine devam etti. Ev sahibi Piotr Zielinski ve Lozano’nun golleriyle Empoli’yi mağlup ederken, kalesinde gole izin vermedi. Kazananları tebrik ederiz.