Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Dortmund İddaa Tahmini 08.11.2022

Wolfsburg ile Dortmund, 8 Kasım Salı akşamı kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga 14. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 20:30’da sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Wolfsburg galibiyetine 3.37, beraberliğe 3.71, Dortmund galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.92, beraberliğe 3.17, konuk ekibe ise 1.83 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Formunun Zirvesinde

Wolfsburg son 6 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, namağlup performans grafiğiyle düşme hattından kurtulmayı başardı. Geçen sezon üst sıralardan uzak kalan Wolfsburg, yeni sezonda göreve Niko Kovac’ı getirirken, yeni hocasıyla sezona iyi bir başlangıç yapamadı. İlk 7 haftada küme düşme tehlikesini yakından hissetti. Kovac ve öğrencileri, 7. hafta itibariyle yükselişe geçmeyi başarırken, son 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik çıkardı ve tehlike hattından uzaklaşmayı başardı. Son 2 hafta Bochum karşısında 4-0, Mainz 05 karşısında ise 3-0’lık galibiyetlere imza atan Wolfsburg, formunun zirvesinde.

Dortmund Zirve Takibinde

Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında Bochum karşısına çıkan Dortmund, 3 puanı 3 golle aldı. Sarı Siyahlılar rakibine 3-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, Şampiyonlar Ligi dönüşü Bundesliga galibiyetlerine devam etti. 3’te 3 yapan Edin Terzic’in öğrencileri, lider ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Devler sahnesinde ise Son 16 biletini cebine koymayı başaran Dortmund, iki kulvarda birden etkisini sürdürdü. Almanya Bundesliga’da zirve yarışının içerisinde kalmayı başaran Sarı Siyahlılar, bu hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. Zorlu fikstüre rağmen hataya yer vermeyen konuk ekip, aynı etkiyi formda rakibi karşısında sürdürmek istiyor.

Wolfsburg – Dortmund Maç Bilgileri

Wolfsburg – Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Kevin Paredes ve Bartol Franjic’in sakatlıkları devam ediyor. Dortmund cephesinde ise Thomas Meunier, Dahoud, Tom Rothe, Sebastien Haller, Gittens, Morey ve Wolf’un sakatlklar devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Salih Özcan, Youssoufa Moukoko, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır aldığı üst üste galibiyetlerle zirve yarışını sürdüren Dortmund, 6 haftadır kaybetmeyen Wolfsburg’u deplasmanda mağlup etmeyi başaracak ve iki kulvardaki etkisini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.83

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg iç sahada Micky van de Ven ve Lukas Nmecha’nn golleriyle kazandı. Ev sahibi Dortmund karşısında harika performansıyla bizleri yanılttı.