İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 08.11.2022

8 Kasım Sal günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Napoli – Empoli: H1, 1.32 (iddaa) – 1.50 (intobet) ; İddaa fikstüründe 8 Kasım Sal akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesinde, Napoli ile Empoli karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftaya Luciano Spalletti ve öğrencileri damga vurdu. 13maçtan 11 galibiyet,  2 beraberlikle 36 puan toplamayı başaran Napoli, en yakın rakibiyle puan farkını 6’ya yükseltti ve liderlik koltuğunu sağlama aldı. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda liderliği ilk 5 maçını kazanarak garantileyen Napoli, geçtiğimiz hafta Liverpool deplasmanında sezonun ilk mağlubiyetini alırken, devler sahnesi dönüşünde Atalanta’yı deplasmanda Osimhen ve Eljif Elmas’ın golleriyle mağlup etmeyi başardı. En yakın rakibine karşı deplasmanda harika bir futbol ortaya koyan ve Serie A Ligi’nde üst üste 9. galibiyetini alan ev sahibi, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor. 13 maçta tam 32 gol bulmayı başaran Napol, kalesinde ise sadece 10 gole izin verdi. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftayı 3 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakırken, 14 puanla 14. sırada kendisine yer buldu. Paolo Zanetti ve öğrencileri, zorlu fikstürde Juventus ve Atalanta’ya gol dahi atamadan mağlup olurken, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Sassuolo karşısında tek golle galip gelmeyi başardı. Ligde uzun süre sonra iyi bir savunma performansı ortaya koyan konuk ekip, düşme hattı ile arasındaki farkı 8 puana çıkardı. Galibiyetlerine lider karşısında devam etmek isteyen Empoli, ligin en formda takımı karşısında sürpriz arayacak. Attığı 10 gole karşılık, konuk ekip kalesinde 17 gole engel olamadı. İtalya Serie A Ligi’nin namağlup lideri Napoli, en yakın rakipleriyle puan farkını açmaya devam ediyor. Kısa sürelik rotasını Serie A Ligi’ne çeviren ev sahibi, rahat galibiyetlerine Empoli karşısında devam edecektir.

Cremonese – Milan: H2, 2.05 (iddaa) – 2.38 (intobet) ; Cremonese sahasında Milan’ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesi, 8 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcilerinden Cremonese, Massimiliano Alvini önderliğinde ilk 13 haftanın tamamında puan kaybetti ve ligin zayıf halkalar arasında yer aldı. Ev sahibi ilk 13 haftayı 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakırken, küme düşme hattının içerisinde yer aldı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Salernitana deplasmanında 2 kez geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başaran Cremonese, kötü savunma performansıyla galibiyetten uzak. Kalesinde 24 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, bu hafta sahasında Milan’ı konuk edecek. Ev sahibinin düşme hattından kurtulmak için galibiyete ihtiyacı var. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koymayı başaran Milan, 4-0’lık Salzburg galibiyetiyle İtalya Serie A Ligi’ne geri dönerken, iç sahada Spezia’yı 2-1 mağlup ederek galibiyetlerine devam etti. Torino karşısında alınan mağlubiyet konuk ekibi zirvenin 6 puan gerisine düşürürken, Stefano Pioli ve öğrencileri hatasını Şampiyonlar Ligi dönüşü Spezia karşısında telafi etti. Son şampiyon yeni sezonda yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam ederken, 13 haftadan 9 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 29 puan topladı. Son 2 maçını iki kulvarda birden kazanan Milan, güven vermeye devam ediyor. Konuk ekip bu hafta düşme hattındaki Cremonese karşısında yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibine devam eden Milan, düşme hattındaki Cremonese karşısında galibiyetlerine devam edecek ve puan farknıın açılmasına izin vermeyecektir. Milan’ın deplasmandan rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

Spezia – Udinese: MS 2, 1.60 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 8 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 20:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Spezia ile Udinese karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Milan deplasmanından eli boş dönen Spezia, galibiyet hasretini 6 haftaya çıkardı ve küme düşme tehlikesini yakından hissetti. Luca Gotti yönetiminde 13 haftadan sadece 2 kez galip ayrılabilen ev sahibi, geri kalan 11 haftadan ise sadece 3 puan çıkarabildi. 9 puanla Serie A Ligi’nde yoluna devam eden Spezia, düşme potasından sadece 3 puan uzaklıkta. Son 6 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, son 3 haftada sırasıyla Salernitana, Fiorentina ve Milan’a kaybetti. Ligde zor günler geçiren Spezia, puan kayıplarına Udinese karşısında son vermek istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, kalesinde gördüğü 24 gole, savunma hattında güven vermeyi başaramadı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi sahasında konuk eden Udinese, devre arasına 1-0 geride girerken, ikinci yarıda Beto’nun golüyle skor eşitledi ve haftayı iç sahada 1 puanla noktaladı. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftayı 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle geçiren Udinese, 13 hafta sonunda ise sadece 2 kez mağlup oldu. Milan ve Torino dışında hiçbir rakibine 3 puan şansı vermeyen Andrea Sottil’in öğrencileri, 8 maçlık yenilmezlik serisinin sona ermesiyle birlikte, puan kayıplarına devam etti. 23 puanla 8. sıraya gerileyen Udinese, bu hafta deplasmanda kazanarak, yeniden üst sıra savaşına dahil olmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin en az maç kaybeden takımlarından birisi olan Udinese, puan kayıplarına bu hafta düşme hattının hemen üzerinde yer alan Spezia karşısında son vermeyi başaracak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.32

intobet Bahis Oranı: 6.60