LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Getafe Bahis Tahmini 09.11.2022

İspanya La Liga’da alt sıralardan yer alan Getafe deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Almeria ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Almeria kazanır 2.22, beraberlik 3.30, Getafe kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Almeria 3 Puan Peşinde 

Almeria, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Camp Nou’da konuk oldukları Barcelona’ya 2-0 mağlup oldular. La Liga’da bu sezon 13 hafta sonunda 4 galibiyeti bulunan Almeria, bu 4 galibiyetin tamamını da iç sahada elde etti. Bu sezon deplasmanda çok etkisiz olan Rubi’nin ekibi, henüz dış sahada galibiyet ile tanışamadı. Taraftarı önünde oynadığı son 3 maçı da kazanan Almeria, bu hafta Getafe karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Almeria’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Getafe Sürpriz Arayacak 

Getafe, La Liga’da son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yaşamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Cadiz ile yenişemediler ve sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da oynadığı son 5 maçtan da puan çıkartmayı başaran Quique Flores’in ekibi, bu hafta ise Almeria ile karşı karşıya gelecek. Düşme hattını 3 puan üzerinde yer alan Getafe, zorlu Almeria deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Getafe’de Portu ve Gaston Alverez kart cezalısı. 

Almeria – Getafe Maç Bilgileri

Almeria – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Portu ve Gaston Alverez kart cezalısı. 

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Almeria, özellikle son haftalarda iç sahada üst üste galibiyetler alıyor. Taraftarı önünde oynadıkları son maçta Celta Vigo’yu 3-1 ile geçtiler. İç sahada oynadığı son 3 maçını da kazanan Almeria, bu hafta Getaf karşısında da 3 puana yakın olan taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.96

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almeria, iç sahadaki galibiyet serisine devam etti. Getafe’yi tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.