LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Villarreal Bahis Tahmini 09.11.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Espanyol evinde, Villarreal karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Espanyol ile Villarreal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Espanyol galibiyetine 3.25, beraberlik tercihine 3.45, Villarreal galibiyetine ise 2.25 verildiğini görüyoruz. 

Espanyol 4 Maçtır Kazanamıyor 

Espanyol, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından puan ile dönmeyi başardı. Wanda Metropolitano’da ilk yarıda 10 kişi kaldılar ama iyi bir direnç gösterdiklerini belirtelim. 10 kişi kalınca öne de geçtiler ama galibiyeti kaçırdılar. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Espanyol, La Liga’da üst üste 3. beraberliğini aldı. Galibiyet hasretlerinin ise 4 maça çıktığını belirtelim. Alt sıralardan kurtulma savaşı veren Espanyol, bu hafta Villarreal ile karşılaşacak. Maç öncesinde Espanyol’da Adria Pedrosa ve Ruben Sanchez sakat. Leandro Cabrera ise kart cezalısı.

Villarreal Evinde Kaybetti 

Villarreal’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica Mallorca’yı konuk eden Villarreal, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Quique Setien yönetiminde La Liga’da henüz puan ile tanışamayan Villarreal, oynadığı 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. Athletic Bilbao ve Mallorca maçlarında gol dahi atamadılar. İlk 6 yarışının gerisinde kalan Villarreal, bu hafta Espanyol deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Villarreal’de Pau Torres kart cezalısı. Alfonso Pedraza, Gerard Moreno ve Giovani Lo Celso ise sakat. 

Espanyol – Villarreal Maç Bilgileri

Espanyol – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Adria Pedrosa ve Ruben Sanchez sakat. Leandro Cabrera ise kart cezalısı. Villarreal’de Pau Torres kart cezalısı. Alfonso Pedraza, Gerard Moreno ve Giovani Lo Celso ise sakat. 

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Giovani Lo Celso, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Nicolas Jackson

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Her iki takımda son haftalarda puan kayıpları yaşıyor ve kazanmak istiyor. Villarreal, son 2 maçta skor üretemdi ve artık 3 puan almaları şart. Espanyol ise Atletico Madrid deplasmanından 1 puan ile dönerek moral buldu. Her iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir maç olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, haftayı 3 puan ile kapattı. Espanyol deplasmanında 1-0 kazandılar.