Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt Hoffenheim Bahis Tahmini 09.11.2022

Frankfurt evinde Hoffenheim‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nn 14. hafta mücadelesi, 9 Kasım Çarşamba günü Türkiye saat ile 22:30’da start alacak. Maçın yayın ekran BeIN SPORTS 5.

Betroad, Frankfurt galibiyetine 1.97, beraberliğe 3.95, Hoffenheim galibiyetine ise 3.57 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Frankfurt Galibiyet Hedefinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son Avrupa şampiyonu olarak boy gösteren Frankfurt, D Grubu’nu Son 16 biletiyle noktaladı. Marsilya karşısındaki harika geri dönüş ev sahibinde moralleri yerine getirirken, Oliver Glasner ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Augsburg’u deplasmanda mağlup etmeyi başardı. İki kulvarda birden etkisini sürdüren ev sahibi, Bundesliga’da son 4 hafta sadece Dortmund’a kaybederken, geri kalan 3 maçını kazanmayı bildi. Dünya Kupası için verilecek olan araya 2 maç kala, 23 puanla 5. sırada yer alan Frankfurt’un, lider ile arasında sadece 3 puan fark var. Frankfurt galibiyetlerine devam ederken, zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor.

Hoffenheim Üst Sıralardan Uzaklaştı

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Leipzig karşısına çıkan Hoffenheim, 3-1’lik mağlubiyetle birlikte kötü gidişatını sürdürdü. Son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Andre Breitenreiter’in öğrencileri, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan konuk ekip, son haftalarda ise aynı etkiyi gösteremedi. 9. sıraya kadar gerileyen Hoffenheim, 13 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlikle 18 puan topladı. Son 3 hafta sadece Köln’e geçit vermeyen Breitenreiter’in öğrencileri, Leipzig ve Bayern Münih karşısında ise farklı mağlubiyetlere razı geldi.

Frankfurt – Hoffenheim Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma BeIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Makoto Hasebe’nin sakatlığı devam ediyor. Hoffenheim cephesinde ise Grischa Prömel ve Munas Dabbur’un sakatlıkları devam ediyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Stanley Nsoki, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Robert Skov, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir sezon geçiren Frankfurt, ligde galibiyetlerine devam edecek ve Hoffenheim karşısında alacağı 3 puanla, zirve takibini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.69

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.97

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Zorlu mücadelede tam 6 gol atıldı. Frankfurt taraftarı önünde 4 golle kazanırken, Hoffenheim deplasmanda 2 kez rakip fileleri havalandırmasına rağmen, mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananlar tebrik ederiz.